Csnsu Nesli58- adetten bi gün once gıttım kn verdım 5350 lerdeydı kadın doğumcumu sectım kontrole gittim 5 hftalık dedı kese gözüktü 7 de klp atıslarını duyduk
Csnsu Nesli58- 10 hftaya kadarda hep alttan baktı cnkü kilom vardı göbek bölgemde yağlnma baya vardı🤪
Nesli58- Benim artışum ilk kan tahlilimde 2046 ve alttan muayenede gözüktü bebek fakat karın ultrasyonunda görünmesi 2gün sonra bidaha kan testi yaptırdım 2356çıktı doktor az bi yükselme var perşembe tekrar gel dedi sizde bu durumu yaşayan varmı😞
ozgei Nesli58- en az %60 artması lazım cok fazla artmamış sağlıklı gebelik olmama ihtimali var sanirim, doktor yorum yapmadi mi😕
Bahaargzd Nesli58- benim ilk öğrendiğimde 320 falan çıktı acile gitmiştim doktor pozitif ama bi kadın doğuma git sanırım çok yeni dedi sonra oraya geçtim 2 gün sonra 820 falan oldu şuan 7+4teyim çok şükür bir sıkıntımız yok. Sen içini ferah tut her zaman. Ve Doktorunla görüş
Nesli58- EsEf başladım progestan ilacına ama doktor artışın az dedi dış gebelik ihtimali yok degilmi bi bilginiz varmı yada bebek gelişmiyo olabilir
Efa34 Nesli58- dış gebelik değil canım kese gözükmeseydi korkardın. Muhtemelen seninki kimyasal gebelik ve kendi kendine düşecek büyük ihtimal. Tabii yine de doktor kontrolüne gitmelisin. Dış gebelik dediğimiz olayda yumurta tüplere yerleştiği için tüplere zarar verme ihtimali oluyor. Kese gözüktüğüne gör böyle bir ihtimal yok bence canım.
EsEf Bahaargzd benim daha önce 3kaybım var doktor hemen progestan başladı bide kan sulandırıcı iğne ve hap
EsEf Bahaargzd bugün tam 35. Günüm geçtiğimiz salı beta 775ti bugün kese için çağırdı sanırm 5+0 oluyor :)
Bahaargzd EsEf rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tüm annelerimizin yardımcısı olsun😊
1ipek- Ben ilk 8le ogrendim iki gunde bir artti 18inde muayene olucam,insallah normal bir gebeliktir🙏 8- 45.8- 163- 725
symnr123 Bahaargzd benımde adetım 7 gun gectı 1456 çıktı kese gorunmedı hcbısekılde dış gbelık olbılır dedı