Esme Bayanlar 40+3 olduk ne sancı var ne ağrı nasip olursa Çarşamba günü suni sacıyla doğumum başlatılacak . Tecrübe edinenler suni sancı nasıl birşeydir bahsedebilir mi ? Uzun mu sürüyor ? Ağrısı dayanışmaz mı oluyor ?
Srplakgn Esme canım bende 40+1 im ne sancı var ne bir belirti korkuyorum da ne olacak diye bilinçli anneler bilgilendirir umarım
Bahriye06 Esme bence kimseye sorma ve anlattırma 🙃 yaşayarak gör bazılarını çok zorlamaz ken bazılarını çok zorlar sen de haliyle etlikilenirsin Bu arada ben de suni sancı ile doğum yaptım
Bahar1 Esme canım benimde hiç açıklık yok doktor yarın gel suni sanciyla doğuma baslatalim dedi ama en büyük korkum o sanciyi çektikten sonra sezeryana alınmak çünkü herkese açılma yapmiyormus
Elbu Kisiden kisiye degisiyor canim benim yengem ilk cocugunda 8 saat suni sanci cekms 2. bebistede 6 saat 2side suniyle oldu
Esme Elbu hmmm açılmayla alakalı birşey galiba 🤔🤔🤔🤔 bana da doktor sabah erkenden gel başlayalım dedi zaten demekki aklama kadar sürme ihtimali var 🤷🏻♀️
Sevginurrr Esme açılma olan kadar açılma geç olursa çok sürer direk damarda veriyorlar sancı birde geliyor
Purelove46 Esme bana suni sancı daha kolay gelmişti ilkim normaldi o zor geçti bide hazırlıksız aniden bastırdı ama ikincimde düşük oldu onu suni sancıyla ıkındım çıktı ıkınma yöntemlerini de bilmek gerek dr Banu çiftçi bu konuda izlenmesi gereken kişi..✅
Srplakgn Esme şimdi kontrolden geldik hiç doğum belirtisi yok canım 2 3 gün daha bekleyelim yine olmazsa yatışını yapacaz suni sancı mecbur dedi
Bebisimmm Ben ilk kızimda 9 saat çektim başlar kolaydı benim icin ama son saatler çok zordu diyebilirim cuma ikinciye suniyle başlıcaz inşallah bu kolay olur korkuyorum
EsraCilgin Esme ben 12 saat çektim herşeyim normaldi gelmeyince suni ile başlatalım dedi doktor ama bebek istemedi maalesef 😊 sezeryan oldum
Esme EsraCilgin peki doktorunuz çatınızın müsaitliğiyle ilgili bilgi vermişmiydi önceden .dün bana çatı muayenesi yaptı normal doğuma uygun dedi . Sizi sezeryana zorunlu tutan açılmamıydı sadece
Aysema Esme Allah yardimcimiz olsun. Bende ctesi günü büyük ihtimal suni ile başlatacak. Umarim acilmamiz hizli olur ve saglikla kavusuruz🙏
EsraCilgin Esme kendi sancına benzemiyor daha ağrılı oluyor tabi ama herkesin acı eşiği farklı sezeryanda olsan normalde yapsan bi görüyorsun evladını ne acı kalıyo ne bişey 💜🍃