Gkhneminesn Kizlar istanbul avrupa yakasinda perinatoloji bolumu olan hastaneler hangileri detayli ultrason istedi doktor ama perinatoloji bolumune gidicrksin dedi hangi hastanelerde var ozel arastirma fark etmez ve fiyatlari ?
mikican Gkhneminesn Perinatolog Aytül Çorbacıoğluna gittim. Mecidiyeköyde kliniği. Ücret 500TL verdim. Her seyine tek tek baktı bilgi verdi memnun kaldım. Cd,4 tane renkli fotoğrafını ve raporunu verdi. Sekreterine rica ettim whatsapptan renkli görüntüleri attılar. Eşimi de içeriye aldı. Tavsiye ederim
Elaninannesii_ Gkhneminesn medipol hastanelerinde var. Ben esenler medipole gidiyorum oradan biliyorum kesin bilgi yani 470 liramıydı o civarlarda bir şey ben detaylı ultrasonu gerek görmedim o yüzden fiyat hakkında net bir şey bilmiyorum 🤷♀️
Burcuozkan Gkhneminesn valla bende arıyorum avrupa yakasında ibrahim kalelioğlu önerdiler bana ona randevu alacağım 600 tl
Eternallove Gkhneminesn memorial bahçelievlerde prof. Cihat şen var 1400 lira, memorial hizmette prof. Ayşe kafkaslı var 600 lira diye biliyorum. İkiside perinatolojide öncü insanlar
Gkhneminesn Elaninannesii_ ben aradim ama esenler medipol de yokmus bagcilarda varmia 760 tl olmus oda
nurcakir58 Eternallove cihatin özel muaynanesine gittim hicde memnun kalmadım resmen paraci sekreteri var Fatma bişey bilmiyo bile
elcinsadem Medipol mega Bağcılarda Başak Hanıma gittim Prof perinatolog ve eğitim görevlisi aynı zamanda . Ben çok memnun kaldım 1 saat sürdü . Renkli foto ve CD verdi . Ve o kadar tatlı dille sormadan herşeyi anlatıyor ki 🥰 fiyatı 760 TL ama indirim isteyince biraz daha düşürüyorlar .
Mrvaka Amerikan Hastanesi Prof.Dr. Oluş Api çok çok iyidir özel sağlık sigortam olduğu için ben az ödedim
ozlem48gs Ben Süleymaniye kadın doğumda perinatoloğa yaptırdım ikili testimi de detaylı ultrasonu da Işıl hoca yaptı 1 saate yakın muayene ediyor ve çok tatlı dilli anlayacağımız şekilde anlatıyor ☺️ Devlette böyle bi doktora denk gelmek büyük şans oldu. ☺️
Akty0753 Gkhneminesn canım meraba banada aynı şeyi söyledi doktorum ve ikitane farkli hastane önerdi birinde fiyat cok yuksek digerindede ayriyetten muayene olmak gerekiyomus disardan hasta kabul etmiyolarmis bnde kendi normal gittigim hastanede yaptirdim ayrintili ultrason yapiyolardi zaten perinatoloji bolumundede ayni ultrasonu yapiyolar normal detaylidada atni seyi yapiyolar sekretere sordum ikiside ayni sey zaten dedi kndi hastanemde ayrintili ultrasonu yaptirdim 350 tl özel çapa hastanesini buarada
Selimem Kolan Hospital Bayrampaşa sadece persembe günleri geliyor perinotoliji Osman bey tavsiye ederim
Eternallove nurcakir58 biz dün gittik çok memnun kaldık, zaten perinatoloji denince akla ilk gelen isimlerden , perinatoloji dernegi başkanı olan bir isim. Sanırım arz talep meselesi, sizin ne beklediğinize bağlı biraz bu tarz şeyler.