2793ebru valla şöyle söyliyim ara ara kusmalarım devam ediyor, normalde gebelikten önce su içsem yarayan bir insandım kesinlikle diyordum ben gebeliğimde yandım kesin 30 kilo falan alırım diye, ama anlayamadığım bir biçimde deli gibi yiyorum almıyorum bebeğe gidiyor bebeğin kilosu boyuna göre biraz fazla çıktı hatta tombik bir bebekmiş😂 Göbeğim 16.haftada başladı şişmeye şuan görsen 9 aylık dersen hiç 7 aylık gibi değil ama her gören de aa maşAllah insanlar kilo alır sen tam tersi vermişsin bebeğe yarıyor herhalde yediklerim diyor gerçekten kilo vermiş gibi duruyorum 😂 çok acayip bende anlamıyorum mesela deli gibi yiyorum 15-20 gün sonra tartıya bakıyorum doktor kontrolüme az kala, Bi bakıyorum 100 gr oynamış en fazla 200 gr oynamış ama aynı kilodayım 😂 Doktorum da şaşırıyor bazen hani bebek gelişmiyor falan olsa neyse ama tam tersi benim kız şüşko olma yolunda ilerliyor karnımda 😂 Hareket desen o da yok zaten oturduğum mahalle çok boktan bir yer, o yüzden dışarı çıkmam yani yürüyüş yerleri desen belki 2 saat mesafe uzağımda o yüzden henüz gidemiyorum da eşim sabah 8 akşam 8 çalışıyor zaten bütün gün evdeyim yani ama Allaha şükür almadım 😂