Babyy1S Mervetrmn takmak çok iyiymiş göbeğin toparlanması için doğurmadım henüz normal yada sezeryan icinde kullanılıyor korse denicem bnde
Anneyim Mervetrmn kendini iyi hissttigin anda takabilirsin ben cok taktım ama art arta cok dogum oldugu için sezeryan göbegi var bende bunda cok sıkı bi tane alıp hiç cıkarmayı düşünmüyorum acıkcası.
Atlass Mervetrmn doktorun önermeden sakın alma dikişlerin için saglıklı olmaz canım ben pentide calışıyorum kesinlikle yeni dogum yapanlara önermiyoruz
Kbrsydn Mervetrmn 6 gün önce sezeryan doğum yaptım dün sargıları açtılar doktorum 10 gün sonra takmamı soyledi
Migrenli_ Yamuna korse de indirim var bende almak istiyorum ama henüz doğum yapmadım bedende kararsız kaldım m mi l mi alsam diye şuan 73 üm 75 le doğum yaparım gibime geliyor
Mervetrmn Migrenli_ ben stayfitden aldım yamuna gibi benim aldığımda beden önemli değil karnına göre ayarlıyabiliyosun içi termal
Kbrsydn Mervetrmn bilmiyorum ki bende ilk sezeryan olduğumda evde pansuman yapıyordum ama o dikişliydi bu defa lazer le diktik dedi doktorum 5 gün boyunca su bile değmesin dedi
Mervetrmn Kbrsydn hee tamam su değmemesi için geçici bant yapıştırıyolar falan o muhabbeti biliyorum evet artık lazer varmış yapıştırma normal dikiş yok artık