Gunesdrn72 Miriko Allah’ım bizim durumumuz da olan annelere sabırlar versin inşallah 🤲 içimde hem doğum korkusu hem ben nasıl atlatirim korkusu. Hem içimde kıpır kıpır eden canımın parçasının birdaha olmayacağını kabullenmek o kadar zor ki. Günlerdir dilimden dua beynimden ümit eksik olmadı hep güzel bir şey olsun diye hayaller ile kendimi kandirmisim aslında. Artık bazen herşey kötüye gidiyor. Eşim bile bugün ilk defa öyle bir şey söyledi ki kendim e gelemedim. 11 hafta da yapacaktın dinlemiyirsun beni zaten küçücükdu dedi ve tek dayanagimda yıkıldı. Anladım ki o da artık pes etti. Çok zor Allah’ım bir yanım günler hiç geçmesin istiyor 😢 Allah’ım sizlere de dayanma gücü versin inşallah 🤲
Gunesdrn72 Mila4 Allah razı olsun 🤲 inşallah hepimize rabbim annelerin anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah
Esmaemir17 Gunesdrn72 Gunesdrn72 Çok üzüldüm canım yargılamak degil ama Allahtan ne gelirse kabullenmen lazım ne olursa olsun o senin bebeğin rabbim belkide imtihan olarak nasip etmiştir iyi düşün taşın bu büyük bi vebal ne gelirse Allah’tan gelir o miniğin de gunahı yokki rabbim yardımcın olsun inşallah inşallah son anda herşey normal olur da böyle bişey olmaz ilk gebelik demişsin rabbim gönlüne göre versin inşallah
Gunesdrn72 Bugün gittik Dr tekrardan profesörler bir kaç daha test istemişler çocuğun emar ini istediler. Haftaya biz seni ariyacagiz o zaman geleceksin dediler. Güzel şeyler mi oluyor bilmiyorum ama biraz bı Umut mu gördü profesörler diye düşünmeden edemiyorum. Bu arada gebelik zehirlenmesi için birkaç belirti söyledi olursa bı anarmolik hemen en yakın hastaneye gidip bebeğin kalp atışlarını baktır. Dedi ve beni haftaya onlar arayana Kadar geri eve gönderdiler. Allah’ım inşallah belki başka bir umut kapısı açacak kimbilir. Çokta umutlenmek istemiyorum hayal kırıklığı yaşamım sonradan diye. Hayırlısı diyorum sadece 🙏
Cemileyaman Gunesdrn72 okurken ağladm çnkü bnde sizle aynı hftadaym tabkde insan evladına kıyamaz rabbm yar ve yardımcınız olsun dualrm siznle çıktınız ve aldınız kararda rabbm hyrlsını eylesin inşallah 🙏🏻
Seval22 Gunesdrn72 aynısını yengem yaşadı canım yengem hamile olduğunu bilmiyo het ay düzenli adet olmuş ne bulantı nr kanama hiç birşey yaşamadı ne karnı büyüdü o ay adet olmuyor test yapıyor pozitif abimle seviniyorlar hamile diye doktora gidiyolar doktor diyo evet hamilesin ama 24 haftalık abim ve yengem şok ayrıntılı ultrasona alıyorlar bebekte çok fazla anamoli var inanmayıp farklı doktorlara gittik hep amniyosentez yapıldı ve doğru çıktı doktor sonlanması gerektiğini yoksa anneyi zehirleyeceğini söyledi fakülte araştırma hastanesine sevk edildi ve ilk önce bebeği iğneyle sonlandırıp normal doğum gerçekleştirildi suni sancıyla çok zor bir durum canım Allah yardımcın olsun insan başına gelmeyince anlamıyor seni en iyi anlayanlardanım bebek patalojiye gitti genetik hiç bir problem çıkmadı yengem 3 ay sonra tekrar hamile kaldı 15 aylık bir kızımız var şimdi
Gunesdrn72 Seval22 Allah’ım inşallah 🤲 bende evladımı alırım kucağıma. Profesör bir hafta daha bekleyebiliriz dedi, sadece her an tetikteyim gebelik zehirlenmesi olursa diye inşallah 🤲 evladımı sağlıkla alabilirim kucağıma, ve tüm anneler 🤲
gzddgll Gunesdrn72 canım bu konuda nureddin yıldızın fetva meclisinde fetvaları mevcut bakabilirsin eğerki annenin hayatı söz konusuysa ve bu birçok doktor tarafından onaylandıysa gebelik sonlandırabilir diye okumuştum sende bi oku araştır istersen kalbini ferah tut Allah sağlıklı hayırlı huzurlu evlatlar nasip etsin inşallah imtihanınıda en güzel şekilde atlatmayı nasip etsin
Gunesdrn72 gzddgll bakacağım mutlaka rabbim inşallah 🤲 kolayligida verecektir. Şuan biraz umutluyum dün doğuma gider gibi hazırlanmıştıim. Profesör gerek yok bir hafta daha kontrollü olarak bekleyebiliriz dedi. Vardır bı hayır 🤲 diyorum. Dua edin ne olur 🙏
Bicanbehiye Gunesdrn72 katil olurmusunuz hiç sizin hayatınız tehlikede ise dinimizce mümkün birşey bu.Allah yardımcınız olsun
Seval22 Gunesdrn72 dualarımız seninle canım 🙏 inşallah güzel haberler gelir eğer kötü sonuç gelirsede kendini suçlama Allahın verdiği şeye isyan edemeyiz kimsede yargılayamaz seni
Gijok Gunesdrn72 allah hakkinda hayirlisini versin canim ben ilk gebeligimde 20 haftalik canli dogurdum birden sancim basladi ve durduramadilar sapasaglam bebekdi tabi ufak oldugu icin dogdugu gibi öldü insanlar neler demedi ohooo sınav bunlarin hepsi kendime zor geldim gebelikden korkdum tekrar hamile kaldim ama artik haftada iki defa doktor yolu tutuyodum en ufak biseyde agliyodum bak kizim simdi 18 aylik ve ikinci kizima hamileyim sabret herseyden onemlisi sagligin bence katil falan olmicaksin ..