MucizeBekleyenAnne Kızlar ben 8,9 haftalığım ve sarı akıntım çok yoğun bazen afedersiniz ama çamaşırım ıslanıyor su gibi yaşıyanınız varmı bilgilendirir misiniz randevum Cuma günü Bir boş gebeliğim var korkmuyorum
DilekBodurr MucizeBekleyenAnne benim 34. Haftam hala devam korkma 😊 ama yine de doktoruna bi danış enfeksiyon belirtisi var mı diye de bi baksın yine.
Atlass MucizeBekleyenAnne 31 haftalıgım günlük en az 5 belki daha fazla camaşır değiştiriyorum bebek rahime baskı yaptıgı için normal araştırdım bende ama korkma normal yani
DenizKokusu Ilk haftalar bende de öyle akıntılar vardı canım hic korkma . Allahin izniyle bisey yoktur
MucizeBekleyenAnne mlsmrtgl evet benim doktorumda kanama yoksa sorun yok dedi ama ıslanma yeni başladı Cuma’ya da çok var her şeyin hayırlısı inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza🤲🏻
MucizeBekleyenAnne DilekBodurr yazdım doktoruma ama sarı akıntı için yazmıştım kanama olmadığı sürece sorun yok dedi idrar tahlili vericem enfeksiyon var ise gözükür değil mi
MucizeBekleyenAnne Atlass bende öğle normalde çalışan biriyim ama evdeyken 5 ,6 buluyor çamaşır dayanmıyor resmen sizin haftalarınız ilerde benim haftalarım erken yinede sorun olmaz değil mi🤷♀️
Mlk0334 MucizeBekleyenAnne 35 haftaligim tum hamileligim akinti ile gecti surekli camasir degistirip pecete koyuyorum yesil veya kokulu olmadikca kaşıntın falan yoksa normal canim
MucizeBekleyenAnne Mlk0334 yok sarı kokusuz birde çamaşırım ıslanıyor kaşıntı oluyor ama çok değil🤷♀️
Atlass MucizeBekleyenAnne hayır canım olmaz doktoruna söyle enfeksiyon olabilir cok normal her hamile kadının başına geliyor 😂 inan korkulcak bişey değil
MucizeBekleyenAnne ftmgl24 haftasonu su içmeyi ihmal ettim bu gün acısını çıkartıyorum sürekli içiyorum
Mlk0334 MucizeBekleyenAnne doktoruna soyle fitil verir hem akintiyi azaltiyo hem kasintiyi zaten enfeksiyon varda tahlilde çıkar