A_123 Arkadaşlar sağ göğsum sola göre büyüdü ve yaygınlaştı içinde kontrol ettiğimde yağ bezesi gbi bir şey var hamilelikten mi bilemedim yaşayan var mı durumu 10 haftalık hamileyim
buseyusuf27 A_123 Ona bakılırsa benımde sağ gögsüm asagı sarktı kocaman oldu sol buyudu ama hala dık duruyor 75 olan gogsum 85 oldu artık agır gelıyorlar bana 😒 bırde terlıyor altları sureklı dus almak zorunda kalyo ınsan
A_123 İnternette aristiyorum meme kanserinde bu belirtileri var ama forumda bir çok kişi yaşamış bunu sağ daha fazla buyuyo olabilirmiş damarları Felan daha belirgin sağ göğsumun
M_N_R A_123 Bendede oyle.Sag gogusum sola gore daha buyuk.Kirmizi ince damarlar gorunuyo.Ama solda gorunmuyo.Hamilelikden canim.Endiwelenme.🌸💫
A_123 Benim ikisi arasında gözle görülecek kadar fark olunca korktum bide derisi kavliyo gbi pu pul oluyo
Zeynep_cagdas Canım endişe etme, zaten normalde de yani hamile değilken bile sağ sola göre daha büyüktür. Hamilelikte memelerin şişmesiyle birlikte fark daha belirgin oluyor. Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle 🤲🏻
A_123 İnşallah canım teşekkür ederim hepinize 🙏 Hamilelikte insan herşeyden tedirgin oluyor korkuyo 😇