Burcinesin Hep bi acaba ile başladığımız yolculuğumuz Eylül’de yaptığım test ile öğrendim ilk başta emin olamadım çünkü adet tarihim daha geçmemişti ikinciye yaptığımda da çift çizgi çıkınca artık doktor randevumuzu aldık 5 haftalıkken kese gözükmedi ama beta hcg değerim çok yüksekti sonraki hafta minik bir bedeni karnımda taşıdığımı öğrendik :) haftalar hızlı geçiyordu 15. Haftada cinsiyetini öğrendik ve KIZ 👧 ilk başta erkek gördü doktorumuz ama emin olmadığı için söylemedi gerçektende sonrasında değişti ve kızımız olacağını öğrendik :) ben çalışmaya devam ettim ama iş yüküm baya ağırdı bi şekilde 28. Haftaya kadar dayandım sonrasında rapor alıp işe gitmemeyi planlıyordum ki koronadan dolayı idari izinli oldum bu şekilde 37. Haftaya kadar evden hiç çıkmadım ama hiç hayal ettiğim bi doğum izni olmadı neyse sağlıklı olmamız herşeyden önemli. Kız çocuk erken gelir dediler 36. Haftadan beri hep diken üzerinde bekledik ama 38 oldu yok çatı muayenesinde normal doğum için uygunsun dedi doktor ve bekledik ama Nazlı kızımın gelmeye niyeti yoktu hurma Squat yer silme egzersiz ne varsa yaptım ama hiç biri işe yaramadı oyuzden doktoruma artık bi şekilde doğumu başlatmasını istedim 11 Haziran sabahı 8.30 da can hastanesine yatışım yapıldı ebem propess fitili takıp sancılarımı nstde takip etti ve suni sancı verildi açılmalar 4 Cm e ulaşınca su kesemi patlattılar ve herşey ondan sonra başladı benim sancılarım arttı ve gözümü ağrıdan açamaz oldum nefes alıp verirken hep sümmes sebile yesserah dedim çok şükür açılmalarım devam ediyordu ama ben dayamaz gibi olduğum için epidural takıldı mükemmel bi buluş o yapılınca prenses gibi oldum 5 de takılan epidural 10 a kadar etkisini yitirdi açıklığım 8 cm olmuştu ama ben acıya artık dayanamaz hale gelmiştim bi doz daha epidural yapıldı ve odamda ıkınmalarla tam açıklığa gelince doğumhaneye alındım kız kardeşim ve eşimde girdi doğuma beni çatala bağladılar var gücümle sancı gelince nefes vermeden morarana kadar ıkındım artık yoruldum dedim ve karnıma bastırdılar son bi kuvvetle kızımı kucağımda buldum o an bambaşka hissettim kendimi öyle güzeldi ki 9 ay beklediğim şeye kavuşmuştum eşim en büyük destekçim her zamanki gibi yanımdaydı rabbim isteyen herkese nasip etsin kızımın kafası kanaldan geçmeyince doktorum 1 tane dikişlik bi kesi atmış bi tek onun acısı var şuan idrarımı yaparken yanıyor ve basurum olmuştu ıkınmadan dolayı onada krem sürdüm ve rahatladım normal doğum olduğu için odama bile yürüyerek geldim çok şükür şuan 4 günlük oldu kuzum ve ben her geçen gün daha iyi oluyorum 88 ile gittiğim doğumdan şuan 80.8 olarak devam ediyorum toplamda 24 kilo aldım zamanla hafiflediğimi hissediyorum ama şuan hep su sıvı tüketiyorum ki sütüm düzene girsin ve kesinlikle gümüş kapak öneriyorum çok şükür o kadar emmeye yara hiç olmadı ve hasta bezi kullanıyorum baya rahat ettim rabbim isteyen herkese nasip etsin sorularınız varsa yazabilirsiniz kızlar çünkü ben burdan çok bilgi edindim
Kevserr42 Burcinesin rabbim size bağışlasın insllh 39+4olduk oglum bekliyoruz ve nişan geldi nst agri cikiyo normlde hic bsy yok agri vs sizin dogum hikayeniz okuyunca inannin umitsizlige kapilmayacgimi 40 haftadn sonra da mucizeler olacagini anladim 😊
Halimekinali123 Burcinesin oncelikle rabjim analı babalı buyutsun cnm rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah bide kırkhan can hastanesimi canm
Aysema Burcinesin Gözünüz aydin 🍀 Rabbim sağlık uzun ömürler versin yavrunuza. Haftam doldu ve ben de suni ile deneyeceğim. Suni çokmu zor dayanmak ? Çevremdekiler hep olumsuz konusuyor modum dusuyor karsilamak cok guc. Birde durmadan alttan bakiyorlar suni de diyorlar fitilde cok can yakici diyorlar tedirginim acikcasi
Burcinesin Kevserr42 korkmayın bebeğinize bi şekilde kavuşacaksınız son zamanlar her dakikam burda doğum hikayesi okuyup kendimi motive etmekle geçti rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın 🙏🥰💕
Kevserr42 Burcinesin bn ilk kizim 37 haftalikkn kucagima almıştım konuşarak gittim doguma konuşarak doğurmuştum bn dogum korkusu dgilde sabirsizlaniyorum biran önce gelsin diye
elifaydinn Benimde bugün 40+0 hiç bir belirti yok bugün kontrolüm var doktorun ne diyeceğini çok merak ediyorum , kızım olacak benimde erken gelir dedikleri için 37 den beri sürekli beklenti içindeydik bu da çok sabırsızlandırdı ve yordu açıkçası
Burcinesin elifaydinn aynen öyle hele çevrenin lafları sinir oldum ediyo insanı son zaman telefonları açmadım
Rumis elifaydinn canım ne dedi doktorun biz de 40+1 iz bizim de akşam kontrolümüz var çok merak ediyorum 😬
elifaydinn Burcinesin bende öyle İnan’ın ki hastaneye gittiğimi bile gizler oldum , sürekli bir vah vah tüh tüh insanı daha çok strese sokmaktan başka birşey yapmıyorlar
Burcinesin Aysema her türlü alttan muayene olacak normal doğarsa ve suni sancı eskiden verildiği gibi birden değil yavaş yavaş veriliyor
Gulum323 Öncelikle Allah uzun ömürler versin 😊 Bende suan 31.haftadayim kızım olucak insallah .Ozel de mi doğum yaptiniz ve hastane bezi daha mi iyi oluyor bunu sormak istedim 😊
Burcinesin Gulum323 aynen özel hastane doğum yaptım hasta bezi yaşlılar için kullanılanlardan kullandım çok kullanışlı oldu
Wonderanne Burcinesin Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤗🤲🏻
713 Burcinesin hayirli olsun bebişiniz. Darisi bizlere.gümüş kapak hangi marka aldiniz.bide krem sürüp öyle mi takiliyor kapak