Merhaba; çok okudum burda sıra bende Bu benim ilk hamileliğim Çok acemiyim prenses 38+4 haftalık Çok rahat bir gebeliğim oldu hafif Bulantılarımla ve bel ağrılarımla hep başa çıkmayı başardım Normal insan modunda geçti her anım hiç durmadım Hep pozitiftim son Zamanların telaşı sarana kadar beni bir de kız çocukları erken doğar 10 gün önce diyordu karşılaştıklarım 40. haftadan umudumu kestim kendimi iyice yakın takibe aldım beyaz kokusuz olan akıntım hafif kahverengi sümüksü bir şekilde geldi Nişan bu dedim Onun Ertesi günü idrar kaçırma başladı hafif hafif şaşırdım O gün yine Akşam saatlerine doğru bir enerji mutluluk geldi pilates topu ile hareketler yaptım oturdum Konuştum kızımla göbeğimle Sonra odama uyumaya gittim Daha çok idrar kaçırmaya başladım şok oldum anlam veremedim ve jel gibi açık beyaz pembemsi sıvı gelmeye başladı Doğumum gerçekleşecek ama anlayamıyorum neler olduğunu acaba doğrumu hissediyorum gibi düşünceler sarıyor beni eşime haber vermedim hiç duş aldım uzun uzun rahatladım ama Panik olmaya korkmaya stres yapmaya başladım Kendi kendimi motive ermeye başladım İşlerimi hallettim kıyafetlerimi hazırladım Kemdime bakım yaptım Plates topumla egzersize devam ettim hurma yedim nefes egzersizlerine çalıştım Kasılmalarımı takip ettim hiç uyumadım sabah 5 oldu bakalım 🤔 O idrar benim suyumdu Sancılar geliyordu nefes al verle idare ediyordum En iyisi daha da şiddetlenmeden hastaneye gideyim Dedim eşimi uyandırdım Saat sabah 7 buçuk civarı çok telaş yaptı sağ sola koşturdu bide onu sakinleştirdim taksi ile devlet hastanesini geldik kadın acil doğum hastaneye girdim Muyane yapıldı 2 cm açıklık olduğunu söyledi Sancılarım şiddetli çıktı Yatışım yapıldı tekrar muyane 4 cm olmuş sonra iyice şiddetlendi Nefesle duayla hep idare ettim ama artık ıkınmak geliyordu içimden ebelere söyledim Doğumhaneye Aldılar ve 3-4 ıkınmada güçlü bir ıkınma sonuna kadar kavuştuk çok şükür 3 saatte bitti Doğumum çok şükür az dikişim var emzirmek çok önemli onun için çabalıyorum allah dileyen isteyen herkese versin herkese yardım etsin dediğim gibi acemiyim yanlışlarım af ola 😍