Sumay_61 Kızlar yardım ölüyorum.. 1gün önce sezeryan oldum fakat gazım cıkmıyo ne yaparsa yapsınlar başına gelen var mı bana yardım edın ne olur
Damla123- Sumay_61 canım bende 3 gün önce yaptım sorun yaşamadım ama duphalac verdiler bir de bol kayısı suyu tüket ağzın boş kalmasın su ve kayısı suyu inşallah geçer büyük tuvalette de zorlanmıyorum iki gündür inşallah geçer tez zamanda
2_bwbik Sumay_61 canım ben bol yuruyirus ve su sayesinde çıkarmıştım ağrın çok olur doğru ama bol yuruyus etki eder
Aybukeb Sumay_61 benim aynısı olmuştu kayısı hoşafı üzüm hoşafı gaz yapıyordu karnım davul gibi ama çıkmıyordu 3 gün sürdü öldüm ağrıdan 3 günün sonunda çıkmıştı artık çok kötüydü bence hiç beklemeyin hemen lavma yapsınlar çıkmayınca çıkmıyor o acı çok kötü bir acıydı
GENCOBGM Sumay_61 Senden sonra ki günde ben doğum yaptım cnm şuan 4 günlük sezeryanliyim ben hastanede hiç yatakta yatmadım narkozun etkisi azalınca hani ilk ayağa kaldırıyorlar yürümek için o andan itibaren hep yürüdüm ve bol su içtim kayısı hosafini ben doğuma gidince kardeşim eve gidip yapmış getirmiş ve çok etkisini gördüm demem o ki bol su iç kayısı hosafini iç ve yuru inan gazın cikiyo
_mucizem_ Burada okumuştum kayısı kompostosu ile sodayı karıştırıp içmenin faydası çok oluyormuş dene bi istersen hayırlı olsun bebişin ☺️
Serife117 Kayisi hosafi ,sakiz ,neskafe, bol su ,yuruyus bunlar bana fayda etti 6 haziran dogum yaptim aksam 5 te ertesi gun cikti bide ben yatarken kendimi zorlamadan ayaklarimi karnima cekip birakmistim hemsire tavsiye etmisti sancilanmadim o yuzden
Derinsema Sumay_61 benim cnm kizimda ayni durumu yasadim cikmadi illet sey bende doktora cikardim dedim ciktim ama hala gaz sorunu yasiyorum ozman onu anladim gaz cikarmak en iyisiymis vallahi