Hll3840mhmt Tansiyonum sürekli yüksek çıkıyor sonra düşüyor bi de kalp çarpıntısı ve sıkışma gibi oluyor kardiyoloji ilgilenir mi tansiyonla da yoksa ayrı ayrı mı gitmeliyim,?
Betul55 Hll3840mhmt kadın doğum dr tahlil isteyin geçen hafta aynı sıkıntıları yaşadım ve üst solunum yolu enfeksyonunun sebep oldğunu öğrendim. Tansiyon takibi isteniyor önce ona göre doktorunuz yönlendiriyor
Yarenrima Hll3840mhmt aynı durumu yaşıyorum. Kadın Doğum Dr uma söyledim tansiyon yükseliyor diye. Zaten muayene öncesi ölçümde de yüksek çıkmıştı. Kardiyoloji ye sevk etti. Orda tansiyonumu 24 saat ölçüp kaydeden bir cihaz takıldı. Bugün gidip cihazın kayıtlarını göstericem. Kadın Doğum Dr um da idrar testi istemişti protein kaçağı var mı diye görmek için. Bugün iki bölümden de sonuç alıcaz. Belki ilaca başlarız demişti doktorun. Bakalım🤷♀️
Ozgee11 Hll3840mhmt Önce kendi doktoruna git kadın doğum. O kardiyolojiye gitmeni önerecektir muhtemelen
Hll3840mhmt Yarenrima geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin hepimize Bnde yarın gidecem inşallah bakalım