ElifOncul Selamlar, yakın haftalarda olan arkadaşlar bebeğinizi nerede hissediyorsunuz? Benim yukarlardaydı hep gönektdeliğinin üstünde ama bu hafta alt karnımda hissediyorum normal mi aşağı inmesi anlamadım ama🤷🏼♀️
Selin3561 ElifOncul merhaba canım 30 haftayım o kadar hareketlı ki her yerımde hıssedıuorum tüm vücudumu ağrıtıyor sırt bel bacak maf oldum
Meriwa ElifOncul bende öyle hissediyorum canm vajinaya baskı yapıyor sağa doğru hatta int baktım da bebeğin 30-31 hafta döndüğü haftaymış ondan mı diye düşünüyorum bende çarşamba doktora gidicem sorucam bende
Meriwa ElifOncul tamam canm unutmazsam mutlaka yazarım benzer şeyler olduğuna göre dönme zamanınondan oluyordur diye düşünüyorum ama
Ranahes ElifOncul benımde bazen kafası aşşagıda gibi oluyor ayaklarını yukardan attırıyor, bazen yer değistiriyor kafası sag tarafımda oluyor, eğilirken resmen artık kemikleri batıyor hissediyorum ya iyice zorlasıyor ağırlasıyorum😭
Aysenozturk007 ElifOncul ben hep alt karnımda hissediyorum 🤔 hiç üstünde hissetmedim, devamlı toplanıyor sancım oluyor
Umrann_ Aysenozturk007 fazla ayakta durmamaya çalış canım çok ayakta durursan açılma vs bisey olur Allah korusun
Alyn-hstrk ElifOncul merhaba 30 a yeni girdim 29 da kontrolüm vardı bebek Doğum pozisyonu almış baş aşağı dönmüş 2 3 haftadır daha sert tekmeler bir tarafa toplanma bazen hatta canımı bile acıtıyordu ve uyku denen birşey kalmadı yatar yatmaz hareketlenmeye başlıyor hiç uyuyamıyorum 😣😣😣 benimde göbek deliğimin oralarda gibi hissediyorum
Umrann_ ElifOncul gayet normal canım Bende 31.haftamdayım hem yukarıda hem aşağıda hissediyorum benimkinin de başı aşağıdaymış doktora sordum normal mi sıkıntılı mi diye gayet normal o sürekli döner artık dedi.
Umrann_ Aysenozturk007 bilmiyorum canım ama ben bundan 1 ay kadar önce sürekli aşağıda hissediyordum kasık bölgemde falan o zaman doktorum bebek Aşağıya inmiş erken doğum olabilir bol bol yat ayaklarını kaldır demişti dediğine uyunca sonralardan yukarıda da hissetmeye başladım. En garantisi doktoruna sor sen nolur nolmaz