Mececinar Uygulamanın dediği gün ile doktorumun dediği gün aynı aslında ama şuan için hiçbirşey yokk🤣Son 2 gün !! 😍 pekiiiii uygulamanın dediği zamanda beebeği gelen var mı çok merak ettimm🤩Bizimkinin gelesi yokkk😅
Uzundirekmerve Mececinar canim bende bilmiyordum kanla karisik adetin son akintisi gibi jelimsi bi akintiyla beraber oluyo benim cati muayenesinden sonra geldi ve bekliyorum 🐥🐥
Mececinar Uzundirekmerve anladımmm.. aklımda tutayım öyle olursa telaş yapmam en azından. İmsallah hepimiz sagsalim kavusuruz evlatlarımıza ❤️
Mececinar Ahmetasaf07 Oh ne güzel kavusmussunuz 😍 Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere insallah
Ahmetasaf07 Mececinar amin kuzum çok çok güzel bir duygu. Resmen dünyam oldu bebeğim. Bir de hamilelikte falan öyle aman aman sevinememilştim bile. ama bu duygunun tarifi yok. Yoğun bakıma aldılar benimkini dua edin teyzeleri cennet kokulumu çok özlüyorum. Doğum hikayemi yazacağım müsait zamanda inşallah
Mececinar Ahmetasaf07 Cok gecmis olsun neden alındı peki 😢 insallah kavusursunuz bir an önce Allahım şifa versin