İğneyi vurma anında korkudan ve ameliyathanenin soğuğundan çok titredim,o esnada sakin olun ve hiç hareket etmeyin benim sakinleşmemi beklediler bir süre.Sonra spinal ilaç etkisini göstermeye başladı ayağını oynat dediler oynatamadım ama dokunduklarınızı hissediyorum uyuşmadı dedim zaten hissediceksin acı hissetmiceksin dediler 🙂 hemşire bacaklarımı iki yana ayırıp sondayı taktı hissetmedim ama utandım 😣 Sonra ilaçtan dolayı tansiyon düşüyormuş midem bulanmaya başladı biraz.Ben daha başladılarmıki diye düşünürken karnıma bastırmalarıyla yavrumun sesini duymam bir oldu onu görünce bi anda mide bulantım geçti sanki 🙂 Bebeği öptürüp götürdüler karnıma bastırmaya devam ettiler bikez daha.Sonra dikim işlemi falan odama çıktım.Bi yarım saat üşüdüğüm için mi korktuğum için mi ilacın etkisi mi bilmiyorum tir tir titredim ısınamadım.Tam o geçti bacaklarımı hissetmeye başladım odadan herkesi çıkarttılar hemşire karnıma bastırma işlemi yapmak istedi canım çok yandı yaptıramadım maalesef ağladım resmen 😐 Sizlere tavsiyem her hastane bu işlemi yapıyor mu bilmiyorum bazıları kum torbası koyuyormuş spinalin etkisi geçmeden yapılmasını rica edin ben şimdi ikinci doğumda söylücem.Birde sakın doğumdan hemen sonra ilk katı gıda yemeyin sıcı gıdalar alın beni uyarmadılar ve acayip zorlandım kabızlık ve bununla beraber zaten hamilelikle başlayan hemoroid sorunum sezeryan acısını bastıran bir hal aldı.İlk gün acıdan gözüm ne makyaj ne lohusa tacı ne foto bişey görmedi 😁 Ama ertesi günü çok iyiydim yardımsız kalktım makyajımı yapıp tacımı takıp fotomu çekildim 👍🏻