Haticebice Şeker yükleme testi sağlık ocağında yapılıyor mu bilgisi olan var mı, ?özel hastane de ücretleri ne kadar ? Kaçıncı haftada yapılıyor ? Cevaplar için teşekkürler kızlar 🍒♥️
Zeynepnurlu Haticebice saglik ocaginda yapilmiyor. Devlet hastanesinde yapılıyor ama özele gitmeniz şart değil. 182den randevu almanız lazım önce. Doktor muayenesinden sonra testi istiyor hemen sigortanız varsa herhangi bi ücret ödemiyorsunuz.
minikkuzucukcyprus Haticebice sağlık ocağında yapılmıyor canım. 24-28 haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum ben de. Ücreti de hastaneden hastaneye değişiyor
Meriwa Haticebice canm bulunduğun şehire göre değişiyor yarın aile hekimliğindeki ebeyle görüş o yönlendirir ankarada yaşıyodum orda hastane yapıyordu ama aydına taşındım Aydın’da aile hekimliği yaptı 50 mg yüklemeyi yüksek cıkarsa devlet hast yönlendiriyormuş zaten özelde yaptırma devlete git canm boşuna para verme
Mircet Haticebice sağlık ocağındaki her doktor yapmıyormuş ben sormuştum ve şansıma aile hekimim yaptı
Ebruaydin27 Haticebice saglik ocagi yapmiyor ama tavsiyem yaptirmamaniz. saglik ocagi aclik tokluk sekerine bakıyor. sorun cikarsa doktoruna danisarak devlette ucretsiz yaptirabilirsin
rose90 Haticebice bu şehre göre değişiyor bizim kayıtlı olduğumuz sağlık ocağında idrar tahlili bile yapılmıyor maalesef
Melikecihan Merhaba ben yaptırmadım hiç sadece açlık tokluk yaptır ozmna dedi doktorum onda da açlık yaptırmadım tokluk yaptırdım sadece temiz çıktı yanı
Haticebice Kızlar herbirinize cevaplar için teşekkür ederim , ❤️Ben aile hekimimle bir görüşeyim duruma göre yapalım derlerse orda olmadı devlette almaya çalışacağım