Fundaoktay Merhaba canlar 1 senedir uğraşıyoruz bu ay adet tarihim 18 Haziran testi ne zaman yapmalıyım sizce ? Şimdiden yapsam varsa bile silik çıkar mı? Beklemek çok zormuş 😞
UrasEgeninannesi Fundaoktay 4-5 gün daha beklemeni tavsiye ederim en az . Alacağın sonuç şu an yanıltıcı olabilir
ssuleeyuce Fundaoktay genelde adetten 1 gafta gecikince oluyor ama ben 10 gun kala yapmistim silikte olsa cikmisti bi deneyin isterseniz ama cokta umuda kapilmayin. Guzel haberleriniz grlir insallah
Fatmanurkor94 Fundaoktay en garanti adet tarıhınden 5 6 gun gecmesı cıkmama ihtimali daha zor olur canım erken çünkü
minikcasper Fundaoktay ben adetimi 3 gün geçti öyle yapmıştım bi normal test bi erken gebelik testi almıştım 2 tane aldım belki yanlış olur test falan diye hemde garanti olsun istedim. Bekleyin biraz daha sabredin en azından hem garantiye almış olursunuz hemde üzülmemiş olursunuz.
Tugcetolga0101 Erken daha çünkü adet dönemine yakın hormonlar da. Yükseliyor başıma geldi 2 defa kimyasal gebelik yaşadım 8 aylık evliyim benimde 9 undaydı tam 9 unda yaptım tam çizgi çıktı bu defa netti bence bekle derim
Evita Fundaoktay tekrar tekrar yapmamak açısından bence adetin geçmesini beklemek daha iyi. O sa ayrı bir stres çünkü.
Taze-anne Canım test negatif çıkarsa üzülürsün daha çok strese girersin. Olması gerekeni adeti geçtikten sonra ama ben dayanamamıştım. Bence adet gününden 1 gün önce yap zaten varsa cıkar allahın izniyle
Anneadayi2 Tugcetolga0101 bende 1 yıldır çocuk istiyorum 2kere kimyasal gebelik geçirdim ikinci kimyasalım 3ay önce oldu o yüzden sormak istedim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏
firdevs Fundaoktay adet günü gelmezse yap canım varsa silik de olsa çıkıyor ben öyle yaptım çıkmazsa ve gelmezse 2 3 gün bekle yine yap geç döllenme de olabilir benim 3. gebeliğim az çok tecrübem var yani 🥰
Tugcetolga0101 Anneadayi2 bende öyle oldu 2 kimyasal inşallah bi sıkıntı olmaz yine bişey olacak diye korkuyorum
Ebruaydin27 Fundaoktay adet gecikmesinin 15. gününde net sonuc veriyor canim normal testler ama simdi hassas test diye bisey çıkmış. 25 liraydi eczanede. gecikmenin 2. gününde varsa gösteriyormuş ama en sagliklisi git saglik ocagina bedava kan testi yapiyorlar 🙂
ttuceee Fundaoktay iki gebeligimi de adetten 4 gun once test yaparak öğrendim ilk cok silikti bunda direk kırmızı oldu
Fundaoktay Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle bugün evde ovulasyon testinden kalmıştı ondan yaptım yarın adet günüm böyle çıktı yorumlarmısınız
Nadire45 Fundaoktay normalde yumurtlama günün geçtiğinde bu kadar net şekilde çizgi çıkmaması lazım canım hayalet çizgi gibi olmasi lazım ama seninki net çıkmış