Merhabalar güzel anneler hemen dogum hikayeme başlamak istiyorum allah hepinize benimki kadar kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
Perşembe gecesi saat 3 gibi hafif hafif sancım başladı.Sabah 5 gibi nişanım geldi zaten bebeğim kanala girmişti her neyse ikindin saat 2 ye kadar bekledim sıklaştı sancılarım hastaneye kontrole gittim 3 santim açılmam vardı doktor yatış dedi ama ben evde beklemek istiyorum dedim çünkü ilk hamileliğimde 8 saat sancı çekmiştim bu arada bu 3.doğumum 😊 ikinci kızımda da bu yaşadıklarımın aynısını yaşadım 🙏 neyse eve geldim tekrar duş falan aldım ama evde o kadar rahat ediyorsunuz ki hastanede suni sancı verip rahat bağıramayacagimiz için evde bağıra bağıra sancılarımı cektim ikindin hastaneye gitmiştim eve gecerkende biraz hurma aldım yiye yiye eve geldim aksam saat 7 ye kadar bekledim sonunda dayanamadım hemen gittik hastaneye ama hastaneye bağıra bağıra girdim falan 😁 hemen doğum haneye aldılar bir baktılar ki 9 santim olmuş açılmam evde doğuracaktın galiba dedi ebeler hemen doğumu başlattılar ama benim halim kalmamıştı ayaklarım tutmuyordu sancımda pek yoktu galiba çünkü hemen suni sancı taktılar ıkınman gelince ıkın dediler ama destek lazımdı ayaklarıma kramp giriyordu olmuyordu ebemin biri önümde uğraşıyordu biride karnımın üstüne uğraşıyordu doğsun diye simsiyah saçları çıktı hadi son kez dediler ve bitti kızım kaydı geldi😊 hiç kesik yok dikiş yok doğum haneye giderken elimde telefonla gitmişim hiç farkında değilim bile telefonum çalıyor ondan sonra anladım telefonu getirmişim kızımı hemen kucağıma verdiler eşimi arattırıp göster dediler aradım bende bu arada devlet hastanesinde doğum yaptım ve o kadar memnun kaldım ki ebelerimden 7 de evden çıktım 8 de doğum yaptım kızlar💪 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah 🙏 benim hikayemde bu insallah faydası olur hepiniz sağlıklı bir şekilde doğum yaparsınız insallah