SeldAtess Merhaba kese görüldü ultrosan verdi doktor fakat kaç haftalık olduğunu söylemedi bende heyecandan soramadım değerler 3030 çıktı bilgisi olan var mı ?
Cansel76 SeldAtess adet tarihinden baz al bendw gittim kese gözüktü unuttum kaç haftalık oldugunu sormaya kaldı öyle ayın 26sında gidince sorucam
Btm571 SeldAtess ultrasonik kağıdında yazıyordur CGA diye geçiyor ordan bakin muhtemelen yazıyor ya alta ya kenarlardadir
SeldAtess ozdenarda Cansel76 Mayıs 9 regl oldum fakat doktor değerlerin yüksek üzerine görmüşsün dedi ama hafta vermedi
SeldAtess Fatmanurkor94 bana üzerine regl görmüşsün dedi tuaf oldum Perşembe gidicem merak ettim çok teşekkür ederim
Zeynep_cagdas Ultrason kağıdını verdiyse eğer doktorunuz oranın sağ alt köşesinde de yazıyor kaç haftalık olduğunuz. Ben keseyi görmeye gittiğimde doktorum ilk fotoğrafını vereyim demişti 😍😍 dikkat ettim onda yazıyor. Oradan bakabilirsiniz 💞
Zeynep_cagdas Mesela benimkinde 4w2d yazıyordu. Makinenin İngilizce olduğunu sonradan anladım 😂😂 4 hafta 2gün. Kese milimi o yazdığınız hemen altında yazıyor
SeldAtess Zeynep_cagdas yazmıyor benimkinde 3030 değer Perşembe günü gitmiştim en son sizde kaç haftalık ve üzerine regl görmüşsün dedi bana
Zeynep_cagdas Ben de salı günü gittim doktora son adet tarihim 1 mayıs. Bu hesaba göre gittiğimde 5+4tüm ama ultrason 4+2 olarak gösterdi. Zaten böyle oluyormuş. Bizim adete göre hesaplıyoruz ama ultrason kesenin bebeğin durumuna göre başka bir hesap yapıyormuş. Kese görünmüş zaten içiniz rahat olsun. Benim kese 0.48cm yazıyor yani 488 mm oluyor. Hemen hemen aynıyız😍😍
Zeynep_cagdas Hayır canım salı günü gitmiştik 2 hafta sonra gel diye çağırdı doktor 😍sadece keseyi gördük. Rabbim sağlık versin yavaş yavaş hepsini görürüz. Bizim işin kötü yanı şu, hamileliğimizi çok erken öğreniyoruz sonra geçmek bilmiyor 😂😂
iremgun SeldAtess beta değerine göre hesaplama yapılamaz, son adet tarihinize göre hesaplama yapmalısınız🌸