Zehra1905 Yesmckmk ben doktoruma sordum çünkü hareketlere çok takan biriyim hareket etmese acile gitmek istiyorum iki kere gittim hatta 🤭🤭 şuan 29 um doktorum her gün aynı hareket etmez çoğu zamani uyumakla geçirir bazen çok hareketli olur bazen sessiz ama 24 saat boyunca hiç hareket etmezse o zaman hemen gel dedi.
EbrarBilgem Yesmckmk inşallah normaldir ya sürekli onu dinliyorum psikolojimiz bozulmadan doğursak bari 😁
Zgibu54 Yesmckmk benimde ara ara senin gibi oluyor 26+3 aşırı takıyorum ama normal diyorlar, bir bardak süt ya da meyve suyu içip sol yanına uzan ve bekle eğer hareket ederse sorun yok demektir
EbrarBilgem daisybebek haha 🙃 bizde de öyle oluyo genelde eşler karnımıza elini koyunca bebekler sakinliyo bende diyorm sana cok saygı duyuyo 🤣🤣
M_N_R Yesmckmk 27+1iz.Bazen cok haraketli oluyo.Bazende arada sirada haraket ediyo.Kendi kafasina gore takiliyo oyle))
Melike27ucar Biz de 27 + 1 iz. Bazı günler çok bazı günler az hareketli. Bu normal aslında, bazen konuşmalarıma tepki veriyor bazen vermiyor. Ama her bi hareketinde çok heyecanlanıyorum ilk bebeğimiz , heyecanla bekliyoruz 🥰
Yesmckmk Melike27ucar bizde öyleyiz 🥰 bazen tekmeleri çok sert ve devamlı oluyor bazen sakin usul usul sağlıkla gelsinler inşallah 😍
M_N_R daisybebek 27ci haftamdayim hala oyle😁Yalnizken bale oynuyo karnimda.Ama ewim yanimdayken cok az haraket ediyo.😐Her seferinde elini koyunca yaa lutfem durma hadi kizim haraket et.Ya sen elini koyinca hemen sakinlewiyo diyorum😁😁
Yesmckmk M_N_R hahahah benim eşim bi kac defa yakaladı oynayışlarını şimdiden oynatıyorlar bizi valla bakalım doğduklarında neler yapacaklar 🥰
Babyveannesi Yesmckmk benim bebeğim sürekli durgun 28 haftalığım kafasına göre hareket ediyor ama diğer annelerin bahsettği gibi kıpır kıpır çok hareketli diyemedim hiç bi zaman niye bilmiyorum
Yesmckmk Babyveannesi bi yazıda denk gelmiştim kimi bebekler anne karnın da öyle oluyormus sakin sakin