Humaninannesi20 Dünden beri göbeğim kaşınıyor bugün ise hafif bir gıdıklanma hissi gibi mısır patlar gibi hafif bir his çok belirgin değil kendimi dinlersem duyuyorum bebek hareketi mi acaba ?
snm_ Humaninannesi20 ya benimde soldan bi gıdıklanma giriyor 19+1 im. Bir de dün nanız atması gibi pıt pıt bir şeyler hissettim sonra kayma gibi bir şeyler oldu 😂😂
ecembugra53 Humaninannesi20 balon patlaması gibiyse Evt canım 😊 zateb hafta olarak hissstmen normal evet bebek hareketleri gün geçtikçe daha da hissediyorsun cok güzel 😊
Nehiriklim Humaninannesi20 benimde tam bugün 19+0 🤗 ve benimde sol tarafımdan içimden bir kaşınma hissettim bazende ses cıkarıyor karnımdan guru guru bu mu acaba?
Humaninannesi20 ecembugra53 balon diyemem çok hafif gıdıklanır gibi mısır patlar gibi nasıl desem tarif edemiyorum ki 😄
snm_ Humaninannesi20 evet ilk gebelik tecrübesizim o yüzden nasıl bir şey bilmiyordumda 😂😂 sanırım bebek ya 🤣
UrasEgeninannesi Humaninannesi20 çok iyi anlıyorum. Ben oluruna bırakmıştım kasmadım hiç hissetmek için. 24.haftaya kadar hareketleri düzensiz olabilir. Bi gün hissedersiniz 2-3 gün hissetmezsiniz çok normal yani korkma ☺️ Sonra hiç durmayacak içinde 🥰💙
Humaninannesi20 snm_ Benim de bu kadar ilerleyen ilk 💗 Ay inşallah bebeklerimizdir hissettirsinler artık çok beklettiler 14 te bile hissedenler var duyuyorım