Ben de iki tane melek gönderdim cennete 3 senedir evliydim ve hiç korunmadım ikimizde de sıkıntı vardı ama asla olmaz demedi doktorlar olmadı şans ya durumumuz iyi değildi tüp bebek için çok pahalıydı sağolsun kayınpederim gözünü kırpmadan çıkardı verdi parayı geçensene mayısta başladık tedaviye normalde 30 yaş altı çift embriyo transferi yasal değil dedi doktorumuz olsun dedim yalvardım ne olur çift transfer edin biri düşerse biri kalır ve ikisi de tutundu annesine herşey mükemmeldi ikizlerim olucaktı bir oğlum bir de kızım 22 haftalık olmuştuk yarılamıştık bile yolu hep erken olur Doğumum az biraz küvezde kalır diyorduk doktor teyzemizle ama olmadı işte bir sabah dayısı ve yengesi ile alışverişe gidecektik bebek arabası almaya ne olduysa o sabah oldu ya zaten midem bulanır die eşimle birlikte süt içtik eşimi uğurlayıp WC girdim ve pat DİE bir ses duydum balon patladı resmen ve ortalık kan ve kaynar su oldu anladım bebeğim geliyordu apar topar hastaneye koştuk ama artık çoktan iş işten geçmişti 7 cm açılmam vardı ala ayrı keselerde olduğu için oğlum çok iyiydi yatışım yapıldı beklicez dedi doktor kendi gelicek 3 gün kanalda makat gelişle bekledi güzel kızım kalbi bir saniye bile durmadı hep attı umud oldu bana verdiği bi gece gine WC ye gittiğimde dizlerine kadar dışarı çıkmıştı minik meleğim apar topar yattığım oda da Doğum oldu ama sadece 20 dakika yaşadı güzel kızım babası kimlik çıkardı yıkandı kefenlendi namazı kılındı güzelimin oğlum hala bendeydi ben gidemedim defnetmeye ama gitmeden öptüm kokladım sevdim güzelimi eve çıkardılar aynı gün doktorum dinleneceksin dedi anneme geçtim hep yattım ama malesefki 5 gün sonra oğlumunda suyu geldi bu sefer parçalamadım kendimi biliyordum yaşamıcaktı oda kız kardeşinin yanına gitmek istedi 2 saat suni sancı yedim doktora yalvardım sezeryan yap dayanamıyorum DİE olmaz 1 ay sonra gebe kalacaksın sen sana 6 ay bekleme süresi veremem dedi ve oğlum da doğdu oğlum hiç yaşamadı beni odaya aldılar ama oğlumun öldüğünü söylemediler dayısı gidiyor haber verecekler DİE geri geliyor annanesi dedesi amcası yengesi herkes daha bişey demiyorlar diyor ve en sonunda babası geldi yanıma yalvarırım Söle dedim yaşıyor mu umudum var yakmayın beni eşim sadece ağladı olmadı Esram biz anne baba olmadık dedi kolumdaki serumu nasıl çıkardığım hakkında en ufak bilgim yok sadece annem DİE bağırarak merdivenlerden inerken yuvarlandığımı hatırlıyorum oğlumu da gördüm öptüm sevdim kokladım sütüm geldi eline yüzüne sürdüm o yeşil örtüyle aldılar elimden sonra defnetmek için getirdiler bildiğin alt açma bezi ile meleğimi bi kefeni bile olmucaktı çünkü ölü doğmuştu bende gelicem dedim defnetmeye eşim yapma Esra dedi olmaz gelemezsem sizden sonra gider çıkartırım iki meleğimide kimse bidaha ne beni ne onları bulabilir dedim imza atıp çıktık hastaneden sarsma arabayı DİE kavga ettim eşimle meleğim kucağımda gittiğimiz de bebeğimi kardeşinden alakasız bir yere gömüceklerdi yalvardım adamın ayaklarına kapandım dayanamadı tamam açın mezarı kimse bilmesin yasak dedi birlikte uyuyorlar şimdi ablası
MİRZAHAN YUSUF’um
MASAL ESİLA’m
bana gelince öldüm ben ne gece uykusu ne gündüz uykusu aklımdaki tek düşünce ölümdü ve 2 ay sonra tam 3 kutu antidepresan ve uyku ilacı içtim ailem evde yarı ölü bulmuş apar topar hastaneye götürmüşler doktor gebelik şüphesi varmı dediğinde eşim yalvarırım ikimizi de öldürün demiş biz bu duruma iki melek kaybederek geldik doktor gine de emin olmak için test yaptığında 1,5 aylık gebe çıkmışım şuna 29 haftalık hamileyim bebeklerimin acısı hala kalbimde onların yerini asla kimse dolduramaz ama şimdi kardeşleri kızım oluyor Allah’ın izniyle 🤲🏻