symnr123 Yeni olan arkadaslar bulantılar başladımı bende 6.haftadayım henuz hc bulantım olmdı çok şükür
Taze-anne symnr123 bende de başlamadı çok şükür ama herkes kalp atışını duyduktan sonra başlar diyor 😂
EsEf minnakkoalammm ben bi batma sancı falan olursa o an ne yapıyorsam bırakıyorum uzanıyorum hemen zaten çok kısa sürüyor :)
Meryy600 Bende 6. Hafta da başladı şuan 8. Haftadayım midem bulanıyor sürekli bir öğürme. Daha henüz kusma olmadı inşallah olmaz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalllah.
Gizemlimmio minnakkoalammm Yalnız olmadığımı bilmek ne güzel 😂 Hala daha adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Bu arada ben de 2 hafta önce öğrendim 😊
Nergisim09 minnakkoalammm aynı durum ben dede var canımmm araa sıraa benımde oluyo sankı adet olcakmışımm gıbıı ve 9 haftalık oldum
ballilokum minnakkoalammm canım o kadar karnım ağrıyordu ki adet sancısı gibi. Hamile olduğumu bilmiyodum hatta şehir dışına gittim geldim arabayla. Giderken de gelirken de arabayı sürerken sancıdan kıvranıp durdurdum kendime gelmek için yürüdüm falan. Herhalde 7-8. Haftalarda geçmeye başladı
Merve1656 minnakkoalammm benimde ilk haftalar öyleydi geceleri giren ağrılar yüzünden uyandığımı bilirim 10. Haftaya kadar falan sürdü sonra yavaş yavaş geçti normal yani bebek yerleştiği için rahim büyüdüğü için oluyormuş doktorum öyle demişti
Wahar minnakkoalammm Benim de öyle oldu ve 3 hafta kadar sürdü geçti. sizin gibi endişelenmiştim ama doktorum normal olduğunu söyledi. 🤗Allah sağlıklı, güzel bir hamilelik yaşamamızı nasip etsin inşallah 🥰