Deletedmom264 Aysenes Canım zevkler ve renkler tartışılmaz ama kesinlikle 1.yi seçmelisin 2.si çocuk odasında boğucu olur, kesinlikle 1.si herşeyin beyazı güzel bebek odası iç karartmamalı ferah olmalı 2.si ferah durmaz odada
Deletedmom264 Aysenes Valla bu iş şans işi canım bozulmayadabilir bence 2.yi kesinlikle seçme başka beyaz bul yine de 2.kesinlikle değil dürüst yorum yapmak gerekirse 2.zaten güzel değil sonrasında pişman olursun bebek odalarında bu renkler kalmadı çok boğuyor
Tulay111 Kesinlikle Beyaz bu arada sallanmıyor mu beşik karyola sanki kullanışlı olmaz diye düşünüyorum tabi siz bilirsiniz
Zeynepli1234 Aysenes 2. Daha güzel duruyor ama söz konusu bebek odası olunca ben hep beyaza gidiyorum nedense koyu renklerin bebeği rahatsız edeceğini düşünüyorum. Beyaz olacak benim tercihim aydınlık olsun odası diye
minikcasper Aysenes 2. Olan daha hoş hem farklı. Beyaz hep alınıyo bebek odalarında eğer değişik istiyosanız bence 2. Olan 😁
Aysenes minikcasper behaz cok hosuma gidiyor ama sistemi kötu hemen bozulyor 🙄 ama 2. De cok cok hos ve agir duryor 2. Alacam galiba 🙈😊