Selin3561 Eminemasalduru evet canım 30 haftalığım nefes almakta zorlanıyorum ter ıcınde kalıyorum sürekli bel agrısı sırt agrısı cekıyorum bacaklarıma adet agrısı gıbı agrı vuruyor ah neler neler gece uykusu yok
HafsaRumeysa Eminemasalduru 33+5 oldum 1 aydan fazladir nefes darligi cekiyorm ama ben koronada gecirdim onun etkiside oluyomus. Sizin nefes dsrligi bogazinizdami oluyo birden tikanma gogusdemi oluyo
Arinna Eminemasalduru canım o haftalarda bende de oldu. Doğuruncaya kadar da sürdü. Ama doğumu yaptım hepsi aniden geçti
Eminemasalduru Selin3561 otururken uzanırken bile böyle oluyor son samanlarda bende korkmaya başladım gerçekten kaburgalarıma bıçak gibi saplanıyor nefes zorluğu çekerken o bel agrısı kemik ağırlarını bende yaşıyorum canım 🙄
Eminemasalduru HafsaRumeysa HafsaRumeysa birden göğüste oluyor canım benim 🙄 ara ara oluyordu hamileliğim sırasında ilk aylarında bugün baya sıkıntı cektim bu konuda 🙄
Eminemasalduru Selin3561 bende anlamış değilim canım aynı sıkıntılar bende de oluyor ağırlastığımız için böyle oluyor olabilir 🙄
HafsaRumeysa Eminemasalduru benmde bogazimda oluyo tikaniyo birden bende bide ev tozu alerjiside var hamilelikte ilaci biraktik doktor oda yapar dedi 🤷🏿♀️
Hta Eminemasalduru bendede oluyor nefes darligi gogsumde burnum kapali gibi koronadan bile suphe duyuyorum bazen bide seker var bende o da ates yapiyo ustune pufff cok zor geciyor son ayim artik gun sayiyorum
Eminemasalduru Hta canım bende de şeker çıktı gebelik şekeri son haftalarda 29 haftamda öğrendim ve Buda sıkıntı yapıyor hepimize tez zamanda şifa versin bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbşm
Hacerklc Eminemasalduru kaç çıktı değeriniz benimde çıktı doktor sürekli açlık tokluk şekerime bakıyor
Skarakas Eminemasalduru olmaz olur mu sanki bebegim diyaframima baski yapiyor gibi hissediyorum bazen