zahideselman Merhaba herkese Allah hepinizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin öncellikle bende 5 haftalık hamileyim ama kahverengi lekelenme oluyor az bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
blueberyy00 zahideselman inşallah birşey yoktur kötü örnekler vermek istemem sana ama dikkat et ben ıyi şeyler yaşamadım lekelenmeden hemen doktora git progestan felan baslar belki
Tstnptt zahideselman 6.haftdan 12.hftaya kadar yaşadım cnm progestan kullandım sadece kahvaltı ve akşam yemek yapmak için kalktım çok şükür şuan 28 haftalığım prensesimle
Cgdm0 zahideselman canım benım kan gıbı kırmızı degılse korkma bendede oldu doktora gıttı gosterdım hatta önemsenecek bşy olmadıgını soyledı
hope34 zahideselman ben de aynını yasıyorum ve aynı haftadayım. Doktorum bu haftada olabilir panik yapma dedi cuma günü kontrolde olumsuz birsey yoktu ama işte bir kere kayıp yasayınca hep korku oluyor hala aklımda sorular yarın tekrar gitsem mi diye sonucta cuma dan bugune degişen birsey olmadı lekelenmede artma olmadı kanamaya dönüşmedi bilmiyorum ne yapacagımı
Remziye02 Benımde 7 hafta bır kere geldı hemen doktora kostum progestan zaten kullanıyordum gectı ama korkmaa eger yogunlasmasa tabı doktoruna sor gıt genede
zahideselman Teşekkr ederim Şuan hiç birşey kullanmıyorum ben ozaman yarın doktoruma söylerim doktora da ilk defa gideceğim Remziye02
zahideselman Tstnptt teşekkür ederim Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin prensesinizi :) sanırım bu durumda çok hareketli olmamak lazım
zahideselman Cgdm0 teşekkür ederim umarım benimde öyle olur zaten regli sonunda gelen kahverengi lekelenme umarım sorun olmaz 🙏🏻
Tstnptt zahideselman aynen cnm dinlenmen lazım yormaman lazım kendini sende sağlıkla hayırla kucağına al bebişini inşallah birde elini karnına koyup bol bol salavat getir Cnmm
Cgdm0 zahideselman aynen korkma ama yonede dikkat et dojtoruna da gıdınce sor ama onemli bsy degıl aynısını yasadım
hope34 zahideselman cuma gittim sorun yok dedi özel muayenehanesine gidiyorum herseferinde gitmek istemedi devam ederse baska bir doktora görünmeyi planlıyorum
hope34 zahideselman cok ayakta kalmadım hafif kahverengi bir akıntı vardı ama yogun değil size ne dedi doktorunuz
NurDemet Doktora gôrünmek gerekiyor, çok dikkat etmek lazım ben de yaşadım, çok yormayın kendinizi.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah 🌺
zahideselman hope34 şuan lekelenme ile ilgili bir sorun yok ama beta hcg istenilenilen seviyede yükselmedi malesef keseyi gördük ama bekleyeceğiz
hope34 zahideselman inş güzel haberler alırız bugun tekrar konustum yerleşme kanaması olabilir sakin ol dedi doktorum pazartesi kontrole gidecegim kan tahlilleri ve toksoplazma testi icin