Dilarailhan Kızlar 39 hafta olduk ne sancı ne açılma var bebeğim 4 kilo oldu ve ben daha doğuramadim. Açılma olması için ne yapmam lazım hergun yürüyorum 2 km yakın. Ama bana mısın demiyor, çözüm önerisi olan var mı 😓
hunilimom Dilarailhan instgramda Ayşeebe var canım o sayfasında bazı hareketler gösteriyor onları yapabilirsin pilates topu varsa onda hareketler yap bağdaş kurup otur yerde ayak tabanlarını birleştir merdiven in çık yeri elle sil felan ilişki de ise yarıyor bende 41 e kadar bekledim 0 açıklık ile en son suyum geldi de gittim 😂 allah kolaylık versin
Mihrimah41 Dilarailhan canım epey de kilo almış yaaa inşallah bir an önce açılman olur. Sıcak suyun altında çömelme yap aşırı etkili. Hurma ye bol bol
Fatmanurkor94 Dilarailhan dogumuma kadar acılmama bakmadı hıc doktorum 39+4 de suyum geldi hastaneye gittim baktılar 2 cm acılma var dedi sonrasında sancım basladı sancıyla birlikle acılmam oldu 9 cm dı catala oturdugum da sonra da hemen dogum oldu anıden gelısebıkır yanı
44gy44 Miranmiray kocam beni yapmıyor 😃diyorum acılıyormus ama dinlemiyor korkuyor 🤦♀️🤷♀️olsun dokdor kolundan iyidir ama Napalım
mertinannesii 39+1 salı doktra gdecgm catı muanesi icn ama dogm belirtisi yok 38de 3650nidi korkyrm norml dogm yapamıcm die. İlşki ıhlamr ahududu cayı papatya cayı hurma yiyrm ama banamsn demiyor keyflri yernde buradan askere göndercm dyrm artk:)
Dilarailhan hunilimom ay ne gelmedik.bir bebeğim var 🤦🏻♀️ eşim de psikolojik baskı yapıyor doğur artık sevelim diye 😔 keşke olsa biran önce bakayım bi canım sağol
ayseikragull Dilarailhan gece uykusu hiç yok gündüz ara ara hiç ödemim yoktu bi gün de şiştim yarın a kadar sancılarım artsaydı eğer en azından suni vermezler di az önce ağladım stresten neden gelen sancılar dışına çıkamıyorum diye 😥😔