Merhaba güzel anneler bu platforma veda etmeden önce sizlere doğum hikayemi anlatmak istedim. Evliliğimin henüz ilk yılında doğal yollarla hamile kalamayacağımı öğrendim tedaviye başladım zor uzun bir süreçti iğneler ilaçlar derken hem pisikolojik olarak hemde bedenen çok yorulmuştum ta ki transferimin 9.gününde aldığım bthcg sonucuna kadar o haberi aldığım andaki duyguyu tarif edemiyorum ☺️ Hamileliğimin ilk zamanları güzel giderken ayrıntılı ultrasonda bebeğimin plesentasında kanama olduğu söylendi 2-3 ayrı doktora gittim hatta başka şehire gittim ayrıntılı ultrason için kimisi kanama kimisi lekelenme dedi velhasıl geldik 32.haftamıza bebeğimde gelişim geriliği vardı haftasına göre küçüktü bana kanama dedikleri lekelenme dedikleri şey meğer kireçlenme,yaşlanmaymış doktorum 35.haftada almam gerekebilir sıvısı çok az dedi ama biz 36+3 e kadar dayandık tabi sezeryan oldu sezeryan söyle zor böyle zor diyenlere inanmayın çok kolay ve çok güzeldi dayanılmayacak bir ağrı çekmedim hiç 😊 bebeğimin kan şekeri düşüklüğünden kaynaklı kuveze aldılar 24 saat kaldı 3 saate bir gidip emzirdim bu arada 2450 gram doğdu Dün evimize geldik herşey yolunda Allah’a hamdolsun velhasıl vazgeçmeyin sonu güzel olan her şey için beklemeye değer 👍