Nanemmmm canım anneler 🥰🥰 31 haftalık hamileyim 29 haftalikken kontrolüm vardı doktorum 1,500 kilo 55 cm dedi sizce hastane çıkışlarını nasil almalıyım dogdukduktan sonra boyu küçük olur mu acil yardım
Deletedmom264 Nanemmmm Bence imkansız ama siz daha iyi bilirsiniz, 31 haftada olması gereken 40 ken sizinki 55 ise 40 haftaya kadar 70 cm olarak doğar ozmn maşallah baya uzun boylu olacak 🤔
Cansummm Nanemmmm şimdiye kadar yeni doğan da nadir 55 cm duydum ki annesi 180 e babası 190 yakın. 29. Haftada 55 cm hiç duymadım karıştırıyor olabilir misiniz?
Nanemmmm Cansummm ayın 22 sinde kontrolüm var tekrar sorucam ama eminim çünkü surekli eşimle beraber gidiyorum eşimde emin 55 cm duydugundan açıkçası bizde çok şaşkınız
Cansummm Nanemmmm ultrason kağıdınızda fl uzunluğuna bakın isterseniz fl değerini 7 ile çarparsanız kaç cm olduğunu çıkarırsınız. Dediğiniz gibi 55 cm ise de bir anomali olduğunu düşünüyorum ama tabi en iyisini doktorlar bilir. Ben sadece 29 haftada 55 cm duyunca şaşırdım. Sağlıkla gelsin
Pankek Nanemmmm Normal bir bebek 39cm, 1350gr civarı olmalı o haftalarda. 55cm ise o çocukta anormali gözlemlenmiş olmalı. Yani aşırı zayıf ve aşırı uzun olmalı. Kilo ve boy orantısız.
Pelin55 Nanemmmm 55 cm.olamaz camim bejimya dogum sonrasi 53 cm 54 cm. Omur da daha 7 aylik bebegin 55 cm.olmasi mumkun degil
Selin17 Nanemmmm canım yanlış duymuş olmayasın o 45 olmasın? Çocuk profesörünün yanında çalıştım senelerce 56 cm 2 aylık bebek boyu.
Pnrr06 Nanemmmm genelde doğmuş bi bebek boyu bile maksimum 53 cm oluyor sizin bide 29 haftalıkken 55 olması çok şaşırttı beni kesinlikle yanlışlık var 30 haftalıkken arkadaşım gitti 43cm doktor ona bile uzun demiş
Pia22 Imkansız 55 cm bide 30.haftadasınız 40.haftaya kadar 90 cm olur o zaman olacak iş mi Allah aşkına 🤦♀️
Nanemmmm TAkilicci Ayın 22 sinde kontrolum var belli olur ama bana gelişimi önden gidiyor dedi ondan olabilir mi acaba