Cansuayhan13 Kızlar selam şuan 30. Haftama girdim toplam 9 kilo aldım merak ettiğim bu haftalardan sonra kilo alımı nasıl olur ? ❤️
Linababy Cansuayhan13 Hayatımın şokudur bu konu 84 ile hamile kaldım en son 88dim hava atıyodum millete 4 kilo aldım sadece vs 😂 ay 35 haftalık oldum bi tartıldım 102 kilo olmuşum, asıl şaşırdığım hiç göstermemem😬
123abc Cansuayhan13 bu haftalardan sonra yediğin çocuğa yarıyor daha çok 33 hafta 7 buçuk kilo aldım daha çok çocuğa yarar dedi hoca ama
Betuloz Linababy vücut ödem tutmuş olabilir ani kilo alımı gebelik zehirlenmesi mi akla getirir bu kadar almış olamazsınız
Psikolog-anne Fndksr 30 dan 35 e kadar 1 kilo aldım canım, ama kişiden kişiye değişiyor bu durum. Kalanını bilemiyorum şuan 35 +4 üm
Fndksr Psikolog-anne süper ya bende öyle alırım inşallah. Çünkü 20 den sonra birden aldım korkuyorum 🥰
Cansuayhan13 Psikolog-anne abartıya kaçmadan besleniyorum sağlıklı öğünler tüketiyorum bakalım nasıl geçecek son 2 ay meraktayım 🙈
M1044 30 Cu haftadan sonra 2 kg aldım tam bi hafta var doğumuma hala aynı kızım da o zaman dan bu yana 1.500 aldı 500 gram benim sanırım ☺️
Linababy Mmrv00 Ben hiç bişeyden kısmadım ilk zamanlar almıyordum birden şişmişim meğer 😂 olsun ya gider hepsi inşallah
FatimaHuseyn 30uma gırdım bende 4kilo almıshım ama bundan sonra kac olur bende merak ediyorm Hepımız saglıkla bebeklerımızı kıcagımıza alalım onemlı olan o zaten❤️
Psikolog-anne Fndksr canım kişiden kişiye değişiyor bu durum bende başta 20 ye kadar 6 kilo aldım. Ama kesinlikle o kadar yemiyordum. Sonra şuan 35 im toplam 8 kilo aldım düşün yani. Kilo alımım kendi kendine yavaşladı resmen durdu. Bundan sonrası zaten bebekle ödem olur anca 😁 kişiden kişiye çok değişiyor bende hızlı almaya baslayınca dedim 30 la biticek herhalde
Cansuayhan13 Bende şuan dikkat ediyorum bebeğe yarayacak şeyler yitiyorum , 27 ile 30. hafta arası kilom sabit kaldı. Herkes son ay şişeceksin diyo gözüm korktu açıkçası. Sonuçta doğum sonrası kiloları verecek olan bizleriz o yüzden aşırı merak ediyorum 😬
Elifisgrn Haftama kadar 9 kilo aldım 32. Haftadayım kilom aynı dedikleri gibi bebek alıyo kiloyu ben almamama rağmen dünkü doktor kontrolümde bebeğin epey aldığını görünce mutlu oldum 😊
Nese_krc Elifisgrn 30 dan sonra benimde sabit kaldı 2 haftadır su an 32 yim. Bebek aldığı içindir insallah 🙈🙈
Sevgigursoy Cansuayhan13 30. Haftaya kadar 10 kg aldım. 30 dan sonra dikkat ettim sadece 2,5 kg aldım şuan 37+3 haftadayım 😊🌸
Cansuayhan13 Sevgigursoy bende şuan da dikkat ediyorum hamur işi ve tatlı yemiyorum ki bi şekilde iştahımda yok bol su ve sağlıklı öğünler yemeye çalıyorum umarım benimde öyle olur 🙈🙏🏼
Sevgigursoy Cansuayhan13 böyle devam edersek doğumdan sonra hemen veririz diye düşünüyorum olanları inşallah 😁🥳
RuzgarsMommy Hahahaha al benden de okadar 31 deyim bakalm kalan 8 haftada ne kadar kilo alcaz 🙈merak ediyorum
Cansuayhan13 RuzgarsMommy görenler şişmedin kilo almadın son aylar alıcaksın demeye başlayınca merak konusu oldu ki yememe içmeme dikkat ediyorum bakalım kaçla kapatıcaz 😅