Sinemneset Hurmuz16 evet valla şeymaya gidiyordum ilk ay hiç memnun kalmadım şimdi embiye hanıma gidiyorum çok memnunum
Hurmuz16 Sinemneset Sinemneset şuan bende gizem hanıma gidiyorum bende degiştiricem canım embiyeye gitmeyi düşünüyorum
Seymaogz mavi1mavi ben girdim gayette memnun kaldım. Ne gibi şikayet tatlım. Çünkü insanların beklentileri farklı oluyor. Bizi detaylı bir şekilde incelediler. Doktorumda suhendam hanım çok memnunum.
mavi1mavi Seymaogz bobrekte sorun olmuş bebeğin ama farketmemisler ultrasonda doğunca anlamışlar ilgilenmemisler böyle şeyler okudum Hatice taşlıya giymeyi düşünüyorum
Seymaogz mavi1mavi Doktoruna gire de değişir tabi. Yaklaşık 45 dakika sürdü tek tek tırnaklarına kadar baktılar ben memnun kalmıştım tabi dediğin durum da zor bi durum.
Hurmuz16 Sinemneset Sinemneset giden arkadaşlarım ve çok tanıdığım var o yüzden önerdim gerçekten işinde çok iyi doktor geçenlerde nöbetçi doktor oyken rahatsızlandım ona muayene olmuştum 1 kere ve çok memnun kalmıştım
Hurmuz16 Sinemneset ayyy hiç sorma ya gizemi o kadar çok önerdilerki anlatamam çok tavsiye ettiler bende çok iyi zannettim gittim nerden bileyim öle olucağını insan bilse gidermi
Sinemneset Hurmuz16 aynen ben de o nöbetçi iken gittim ilk öğrendiğimde ay çok kötüydü hiç beğenmedim sonra Şeymaya gittim ikisi birbirinden beter😂 embiye en iyisi
Hurmuz16 Sinemneset çok soguk itici bi kadın valla hiç sorma embiye hanım Güler yüzlü cana yakın güzel bende ona gidicem bir dahaki kontrolümde 🤣
Hurmuz16 Sinemneset bu uygulamanın özeli yokmu ya konuşmak için yoksa istersen whatsapptan konuşalım 🤣