2020-2020 Mesela kollu zıbın mi, kısa kollu zıbın mi, kolsuz zıbın mı en kullanışlı? Tulum mu alayım, alt üst takım mı? Ayaksız tulum mu? Ayaklı mi? Fermuarlı mi? Çıtçıtlı mi? çorap, mendil, eldiven, bere kaçar tane alayım Tavsiyelerinize ihtiyacım var🤗
_mucizem_ 2020-2020 müslin örtünün çok işe yaradığını duydum herkes öneriyor. Takım şeklinde pantolonları ayaksız almayı tavsiye ediyorlar bebiş daha uzun süre giyebilsin diye ☺️ Ben yaza geliyoruz diye 9 10 tane çorap aldım temmuzda doğumum kışa doğru ayakları büyüyeceği için miniğimin ona göre almayı planlıyorum☺️
morsunbul95 2020-2020 banada hep fazla fazla uyu diyorlar 😂😂 Bence fazla bişey almayın çok çabuk buyuduklerinden bir giydiklerini 2 inciye maalesef giyemiyorlar . Bazı şeyleri de deneyerek memnun kalmanız durumunda alın. Bence en iyisi kumbara atın içine para ihtiyacınıza göre herşeyi alırsınız. Benimm fikrimce ☺️
Medusafer 2020-2020 kıyafet çok alma diyorlar ama biz yeğenimde günde 7 8 kere üzerini değiştirdiğimiz oluyordu 0 -3 ayı hiç de az alma bence muslin örtü de çok kullandık ben şimdilik 4 tane aldım bebeğime 20 tane filan çorap aldım zibinlarini kısa kollu tercih ettim onlardan da 20 tane filan aldım ağız mendili de 17 18 tane filan var
2020-2020 Medusafer zıbınları 7-8 tane var şuan 0-3 yeterli mi yoksa daha fazla alayımmı? Birde merak ettiğim 0-3 leri kaç ay giyebilir? Hemen büyür diyorlar 3-6 ‘dan da 7-8 tane mi alayım?
Medusafer 2020-2020 yeğenim baya giydi 0 3 ayları bence şimdilik 7 8 tane yeterli b3begin durumuna göre almanız gerekirse alırsınız çünkü her bebegin büyümesi bir olmuyor
mercimekbebek 2020-2020 ablamın bebeginde en cok kullandigi seyler agiz silme bezi, müslin örtü ve ıslak mendil oldu, ben de bunlari alirken cok aldim o yuzden. kiyafetin hicnir cesidini fazla alma, yenidogan cok cabuk buyuyor, fazla aldiklarini giydiremeden bebek buyuyor
kedilervekaranfil 2020-2020 Bazı insanların hastane çantalarında neredeyse benim aldıklarımın tamamı var 😄 Kesinlikle dolap almalısınız sığmıyor diyenler var mesela… Ben Kıyafetler için gardırobumun büyük bir rafını ayırdım şu an tamamen dolu havlu, battaniye vs de dahil. Sadece 0-3 için aldım onun da etkisi olabilir. Göreceli bir konu kesin bir şey söylenemez, bence içine ne siniyorsa onları al. Annelik içgüdüsü diye bir şey var ve bu alışverişte de geçerli. Her şeyimi kendim aldım, iki aydır alıyorum tamamlandı sayılır, buradan da çok fikrim aldım ama en son alışverişi tamamlayıp ödeme sayfasına geçtiğimde hep yalnızdım 😄 çıtçıtlı bodyleri de mevsime göre alınmalı. Kış için uzun kollular, yaz için kısa veya sıfır kollar tercih edilmeli. Ben bebeklere kısa kollu olanları çok yakıştırıyorum 🤷🏻♀️ Çok lazım olduğu söylendiği için 10 tane uzunlu kısalı aldım. Bir de 5li 10lu setlerin içinde de oluyor zaten onlarla birlikte ilk üç ay için yeterli olur diye düşündüm
Gijok 2020-2020 agiz mendili zibin cok lazim oluyor onun disinda alt giyimi patiksiz tercih et uzun sure kullanmak icin ve en onemlisi bez islak mendil 😆😆 butun kalan parani beze yatir derim 😂😂