Sultan_Kocyigit03 10+3 günlük hamileyim doktorum 3 hafta sonra gelmemi istedi acaba 13 haftalık hamileyken cinsiyet öğrenebilirmiyiz veya içinizde öğreneniniz varmı?
MucizeM_5 Sultan_Kocyigit03 Canım ben tam 13 haftalıken gittim tahminde bulundu ama net bişe söyleyemedi bence en sağlıklısı 16.haftadan sonra çünkğ bu tarihlerde söyleyip değişen çok var 🤗
bebegim_28 Sultan_Kocyigit03 13 erken olduğu için yanılma payı olur bi de bebişin göstermesi keyfi önemli 😁 15 de gittik açmadı 17 de gösterdi
DuhaninAnnesi Sultan_Kocyigit03 bana 13+0 da erkek dedi ama hatta emin bir şekilde söyledi yine de öğrensende tedirgin oluyorsun ya yanildıysa diye genelde o haftalarda tahmin yürütüyorlar yanılma payı varmış 😌
ecembugra53 Sultan_Kocyigit03 13. Haftada söylenen tahminler canım kesin olmaz 16. Haftadan sonra kesinleşiyor bana da kıza benzetmişti ama eekek bebek 😊💙 yani değişti onun için bekle canım bişey alma cok erken 😊
Sultan_Kocyigit03 Doktorum söylermi bilmiyorum ama merak içindeyim yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar 🌹