SilaTR Kimisi diyor ki koyu olan gun ve öncesi kimiside koyu olan gun ve sonrası hangisi doğru? Ayın 12 nde t çok koyuydu eşim vardiyalı çalıştığı için ayın 10 u ve 13 ünü degerlenbildik.
insan_insan Koyu çizgiden itibaren 3 gün olmalı ama sizinde tutabilir spermler 48- 72 saat yaşatabiliyor
SilaTR insan_insan ssuleeyuce Kizlar teşekkür ederim bu arada biriniz önceki gün ve koyu diğeriniz koyu ve sonraki gün demiş yine😂😂😂
ssuleeyuce Silik olan cizgiler yumurtalamaniz yavas yavas basliyo demek koyu oldugu gun dahil 3 gun birliktelik olmasi lazim ben bu sekilde yaptim ve hamileyim instagramdada birgebeningunlugu diye bir sayfa var ebru hanim bu konuda ayrintili bilgi veriyor
insan_insan SilaTR aslında aynı şeyi demişiz gibi geldi bana 🤔 17.sinde koyu gördük diyelim 17-18-19u değerlendirmek gerekiyor yani ben bu şekilde hamile kaldım en azından 🙃
SilaTR insan_insan sen koyu olan gun ve sonrakileri degerlendirmssin diğer annede koyu olan gun önceki günleri degerlendirmis gun aşırı yapmışsınız bence siz😂😂😂 ben koyu olan günü kaçırdım maalesef iki gün oncesi ve sonrasını degerlendirebildim😤
ssuleeyuce insan_insan evet bu sekilde koyu rengi gordukten sonra 3 gun degerlendiriliyo koca evde yoksa gun asiri olabilir