Merhaba kızlar herkes gibi klasik lafla bende anne oldum diyerek başlıyorum minik kızımla kavuşmam ayın 11. Persembe günü muayne gittim doktorla görüştüğümde 39+4 gunluktuk en fazla bir hafta beklerim normal doğum olması için dedi sonra boyuna kilosuna suyuna bakınca iri bi bebek olduğunu ve suyumun azaldığını en fazla pazartesiye kadar bekleyip sezeryana alacağını söyledi eşimle konuşup karar vermemi söyledi eşimle telefonla konuşurken az daha suyum geldi doktorun yanina gittim hemen yatış verdi neye uğradığımı şaşırdım mutlumuyum korkuyormuyum duygularim birbirine girmişti yatış yapıldı odaya gectim bekliyorum heycan iyice başladı bende neyse öğlen 1 bucuk gibi sezeryan için almaya geldiler beni hazırlıklar yapıldı ameliyat haneye indik başımda bir sürü insan biseyler yapiyolar bir iki üç derken tamamen uyutularak ameliyat başlamış yarim saat sürmüş ameliyat kendime gelmeye başladığımda kızımı sormuşum hep ameliyat sonrası cok sancılı ve ağrılı bi sürecim oldu kızımla bile cok ilgilenemedim ağrılarımdan dikiş ağrısı gaz sancısı derken boğazımda da balgam oluştu öksürüp atamıyorum dikişlerim açıyo diye oda nefesimi kesiyo hava falan veriyolar oyle kendime geliyorum 2 gun gaz çıkaramadım lam diye ilaç verdiler oyle gaz çıkardım doktor geldi ameliyat sırasında cok kanamam olmus rahmim cok yumuşamış ve rahmini de toparladigini bu yüzden cok agrım olduğunu söyledi bol bol yuruyus yapmaya çalış falan dedi neyse kızlar bütün acılarınız yavrunuzu kucağınıza alıp kokusunu alıp emzirdiginizde geciyo suan 4 günlük olduk bile yanimda misler gibi uyuyo 52 cm 3850 gr doğduk ağrılı bi süreç geçiriyorum ama kızım için her şeye değer Rabbim hepinize sağlıklı şekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin 🤲😊😍 biraz uzun oldu kusura bakmayın