aysglgvn Ruzgarperisi bende adetten önce öğrendim doktir da kızdı niye geçmesini beklemeden test yapıyorsun diye bende korkuyorum şuan değerim 1200 e çıktı. kadın doğuma gitmedim daha
aysglgvn Ruzgarperisi bende adetten önce öğrendim doktir da kızdı niye geçmesini beklemeden test yapıyorsun diye bende korkuyorum şuan değerim 1200 e çıktı. kadın doğuma gitmedim daha
Ssumeyra Ruzgarperisi benimde 2düşüğüm var nu 3. İnşallah nasip eder hayırlısıyla rabbim hiç belli olmuyor 5aydır deniyorduk bu ay ovuslasyon testi alıp takıp yapmıstım tuttu
Hayalbebek ssuleeyuce Ssumeyra aynen canım benimde öle tuttu ovülasyon testtiyle birde aynı zamanda kalmışızseninle tesadüf 🙏
Ssumeyra aysglgvn gayet iyi bence canım gecen persembe on gün arayla aldığım sonuclar 26-200-1300dü muayene bekle bence degerlerin güzel artmıs
Ssumeyra Hayalbebek 26 benimde 3.gebeliğim ilk ikisi maalesef kalp atısı durduğu için düşükle sonuclandı
EsEf zeydemir bana karından baktı görünmedi vajinal baktı rahmim ters benim rahmin çok geride görünmüyor vajinal bakalım dedi daha önceki gebeliğimde de vajinal görünmüştü
zeydemir Geçen hafta salı yaptırdım ben 171 di cumartesi yaptırdım 4 gün sonra 1171 di 10 katına çıkmış çarşamba yaptıracam bide
EsEf zeydemir gözükür bence canım 4000e yaklaşır değerin ozamanda görünüyor genelde karından olmasa da vajinal kesin görünür