EsEf Ssumeyra iyi canım evde yanıyoruz eriyoruz çok sıcak ya :( bende geçen hafta duydum kalp atışını miniğimin perşembe tekrar kontrol var geçmiş olumsuzluklar insanı daha evhamlı yapıypr haklısın güzel düşünelim güzel olsun inşallah ☺️
Ssumeyra Essmmaa çok şükür bende iyiyim 7+5iz meraktan ölüyorum kalp atışını duydum 2kere de gittim ama işte geçmiş olumsuzluklar daha evhamlı yapıyor insanı 😊
Ssumeyra EsEf inşallah canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah evlatlarımızı kucağımıza almayı🙏 Bende bugun işte resmen uyukluyorum sabahtan beri
Essmmaa EsEf ben Erzurumdayım bu sabah dışarı çıkmıştım hava biraz sıcaktı yani öyle terletecek kadarda değil sıcak memlekette olanlara Allah yardım etsin dedim valla nerdesiniz siz
EsEf Essmmaa aa erzurumlu musun benim eşim erzurumlu :) geçen yaz gelmiştik gezmeye ama burası yanıyor resmen ora yine biraz serindir ben kocaelindeyim :)
momteacher Selam kızlar bende 6+5im bugün, yarın kalp atışını duymaya gitcez inşallah 🙏🏻 Sizler duudunuzmu kalp atışını ?