Cerenkose enfla benim takibimi yapan emre erdoğdu sen bak instagramdan bide zaten türkiyenin en iyileri var recep has ve atıl yüksel hoca çapanın doktorları bunlar prof. Şişlide muayenesi emre hocanında ataşehirde işinde cok başaralı insanlar sen bi git bu 10 gün sonra doktora allahın için rahat etmezse ben seni yönlendiricem bende istanbulda oturmuyorum oraya 3 saat uzaktayım ama gittim napayım
Cerenkose enfla sen öyle düşünme allahın izniyle hicbirşey olmıcak ikimizde sağlıklı şekilde alıcaz kucağımıza piskolajik çok yoruyo ama yapıcak bişi yok korkma dua et bol bol
Cerenkose Arya90 amniyosentez yaptırdım ben bide cmv testi ben kendim mr istedim doktorum gerek olmadığını söyledi microarray testinede gerek görmediler Allaha çok şükür bebeğin beyninde bi sıkıntı yoksa o değerler önemli değil bide ben daha öncede söyledim en fazla 24 hafyaya kadar bu değer artış gösteriyo erken cıkanlarda ondan sonrası ilerleme olmuyo kızlar bende cok ağladım halada ona bişi olucak diye ağlıyorum ama yapıcak bişi yok Allahın taktiri elimden ne geliyorsa yaptığımı düşünüyorum
enfla Arya90 ınstgram kullanmıyorm burdan yazısırsak sonra arayan merak edernlerde ogrnmıs olur bn bakıyorm bakıyorm sonra kımse sonuc yazmamıs oluyor
Arya90 enfla okdr farkli cikiyorli 9.9,10.4,11.9,11.10 her olcumde farkli en son 10.5 ,10.7 ckti mesela surekli degisim olcumelr fetal mr cektrdm amniyosentz yaptrdm microarray yaptrdm
enfla Arya90 bana doktor doguracaksan bısey yapmaya gerek yok mudahale edmemyorz zaten dedı 😢 sadcee olcces artmaması ıcın dua edeces
enfla Arya90 perınatolog mu olcuyor kendı doktorunz mu bnmde degısk cıkıo ama 1 mm oynamasnda fark yok o kadar dıolar
Nur1126 Lebede 32 haftadan sonra değerler durdu ilerleme olmadı sonra düşmeye başladı mm mm doktorumuz doğuma kadar bu konuyu kapatmamızı istedi ama basıl düşğnöeden durucan her gidişinde beynindeki sıvı ne durumda diye sorardım doğmadan önce 10 mm felan dedi tam bi sayı söylemek imkansız kanalda dedi doğum yaptım 4 gün sonra beynine ultrason ile bakıldı değerle olması gerktiği gibi çıktı normaldi 3 mm 3,5 mm gibi birşey çıktı
Nur1126 Arya90 canım doğum yapalı 4 ay olacak doğduğunda inanılı gibi değil hiç bir sıkıntısı yoktu değerleri çok normal çıktı
enfla Arya90 bnm bı gun 11.3 11.6 cıktı ama onu guvndıgm bır oerınatolog olctu ertesı gun kendı doktorum dıger tarafta cok bısey yok bı tarafta var oda 11 fılan dedı. sonra baska perınatolga gıttm 10.2 ve 12.7 ölctu dedm uc gunde bu kadar degısır mı 1 mm fatk onmlı deıl dedı anlamadm. hepsının dedıgı sey aynı ana eger aldrmcaksan amnıysntez yada koyonsentez mı ne onlara gerek yok dogunca bakılır zatn dedı onmlı olan artıp artmaması eger Allah korusun artarsa dogumunu ona gore ıyı bı hastanede yaparsn bebegı amelıyat ederler dedı aglamaktan helak oldum Rabbıme sıgndm dua edıyorum elmzdn beklemektn ve dua etmektn baska bısey gelmıo. artadabılır artmayada bılır kımse bısey dıemıo. sadece 31. haftada mr ıstedı o zaman bebegn beynı daha net oluomus onu cektrcm ama ona da cok var