enfla Arya90 kontrole gittim canım çok şükür haftasıyla uyumlu gidiyor sıvıda gözükmedi öyle doğum pozisyonunda ya. artık unut dedi doğunca bakarız ultrasonla radyolojide dedi.
Minigimm78 Arya90 Gittim canım çok şükür gelişimi haftası ile uyumlu kafası yine önde ama sıvı birikimi yada genişlik görülmedi artık doğum pozisyonu almış ölçüm yapamadı yani doğunca bütün kontrolleri yapılacak dedi
Arya90 Minigimm78 @enfla suan ucumuzunkude dogum pozisyonunda oyuzden olcum yapilmiyor demekki.kafasi kac hafta onden benm uc haftaydi en son karin cevresidemi onden
enfla Arya90 bızım kafa önde degil bpd haftasıyla uyumlu hc 3-4 gün geri çıkıo diğer heryeride haftasında çıkıo 2400 olmuş
Minigimm78 Arya90 3 hafta önde görünüyor canım karın çevresi haftası ile uyumlu eşimin alnı geniş ben artık ona bağlıyorum ya tipi de eşime benziyordu zaten
enfla Arya90 bnce sıvı artısı olsaydı yınede gorürlerdi diye düşünüyorum sonuçta kafasını ölçüyor bakıyor kan akımına bakıyor öyle değil mi artsa belli olurdu heralde. doğuncada ultrasonla bakılıpmuş hemen bılgındaktan
Minigimm78 Arya90 Bana kafası büyük göründüğü için 37.haftada çatı muaynesi yapacağım çatı darsa sezryan görünüyor dedi
Arya90 enfla aynen aynen belli olirdu bemmkni doktor cok zor olctu dogum pozisyoninda dedi cok ugrasti ultrsonla bakilcak ozaman bebekllerimize dogunca
Minigimm78 Arya90 Sağlıkla gelsinler de doğum şeklinin hiç önemi yok canım baskıcı çevre biraz konuşur sonra susarlar her zaman ki gibi
enfla Huri54 cnm sende 34. haftada değil miydin bu değerler normal kafası buyuk değil bu hafta için http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_biometri.asp
Huri54 enfla evet baktım bende bu sayfaya normal gibi duruyor ancak perinatolog raporumda su toplaması ağır hidrosefali demek ki kafa büyüklüğü ile su toplaması orantılı değil illa su topladı diye kafa büyük olmuyordur belki de bilmiyorum ki