Baby1- Kızlar benim bebeğim geçen günlerde hareket ediyordu fakat dünden beri çok nadir hareket ediyor. Hatta zor anlıyorum hareket ettiğini. Bu haftalarda düzensiz olması normal mi? İlk gebeliğim.
Kubra12345678 Baby1- benim de ilk gebeliğim 21 haftadayim bende çok nadir ve düzensiz hissediyorum bazen 8 9 saat hissetmediğim bile oluyor
Baby1- Kubra12345678 anladım canım teşekkür ederim cevap için. Korkuyor insan birde tecrübesiz olunca 😅
Ozget Kubra12345678 ben 35. Haftami bitiricem bazen 2 gun cok az oynuyo… doktor pozisyonuyla alakalidir vs vs diyor. Her bebek farkli oluyor aklınıza takilan bisey olduğunda mutlaka doktorunuza da danışın.. zamanla kendi bebeginizi tabiyacaksiniz zaten. Benimki 1 2 gun az oynuyor dinleniyor 1 2 gun gece gunduz ayakta.. hani o yuzden bi sure aonra taniyor ve korkmuyorsunuz 😊😍
Kubra12345678 Baby1- kesinlikle öyle valla iki gündür bıraktım işi gücü hareketlerini takip ediyorum😊
Baby1- Ozget maşallah büyümüş sizinki. Doktora sordum 24.haftaya kadar normal bu durum dedi ama biraz pimpirikli bir insan olduğum için korkuyorum 🙈
Kubra12345678 Ozget Allah kucağınıza almak nasip etsin inşallah 😊 bizlerde zamanla tanırız anlarız inşallah 😊
Ozget Baby1- aminn insallah hepimiz saglikla kavusalim yawrularimiza… bende oyleydim doktor benden bikmisti bebek artik büyüse hareket etsede her hafta kontrole gelmesen diyodu 😍😊
Ozget Kubra12345678 aminn insallahh. Rabbim hepimizi saglikla kavustursun. Hep iyi seyler düşünün… cunku dünyanın en guzel ve ozel duygusu 😍
Baby1- Ozget bizi de anlasınlar yani yapacak bir şey yok 😂doktorda bana diyor ki bu süreç 2 aylık bir süreç değil 9 aylık bir süreç böyle geçmez 😂
Ozget Baby1- doktor bana hep bebek hareketlerini hissettigin zaman rahatlicaz demisti 😊 simdi bu virus surecinde 1.5 ay gidemedigim aman oldu tebrik etti beni 😊 eee sedim hissediyorum artik normalll 😊😊😊 ve doktoruk sağolsun her soruma her saat cevap verir🙏
rose90 Bende 18+5 de yim hala net olarak hareket hissetmedim bazen endişe ediyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum böyle geçiyor zaman 😕