Zeyn7 Oğlum olucakmıs eşim çok seviyor Metehan ismini çevrenizde varmı Metehan nasıllar kime dediysem yaramazlar diyor
Ezgi-ceren Zeyn7 benm de oğlum olacak inşallah deniz koyacağım ismini eşimle anlaşmıştık kız olursa o Umay koymal çok istiyordu erkek olursa sen koyarsın dedi. Ben deniz istiyorum o da denizin yanına Mete ismini önerdi. Deniz Mete koymayı düşünüyorum ben de 😊
Mihrimah41 Zeyn7 çok çok güzel bi isim. Valla erkek çocuklar yaramaz oluyo ne koysan öyle. Sırf bunun için vazgeçme.
Babyy1S Zeyn7 eşimin kuzeni var metehan öyle kibar bir çocuk ki beni her gördüğünde yenge nasılsın iyimisin diye gelir sorar muhabbet etmeye çalışır şimdi şöyle bir durumda var isim le ilgili değil de cocugu sakin yetiştirmekle alakalı bence
melindam Zeyn7 Yeğenimin Adı Metehan Ve Çok Akıllı Bir Çocuk 3.5 Yaşında Kim Görse Akıl Kutusu Diyor Erkek Çocukları Genel Olaeak Hareketli Olur Zaten Bunu İsimle Bağdaştırmak Yanlış olue
Hasret2888 Zeyn7 aynn canım bnm oğlumun ismide metehan bnm anamı aglatıyo resmen 16aylık kendisi üstelik hamileyim suan 27 haftalık ama alıştım canları sagolsun cocuk sonuçta yapcak bişey yok şimdide kızım olcak nasip olursa elif cemre kızımın ismide