GunesliGunler_ Arkadaşlar şüphe duyup yarın; kan testi veya normal gebelik testi yapıcak olanlar gelin konuşalım ☺️ İnşallah güzel sonuçlar alırız 🌸
Telatabih GunesliGunler_ benim bat 17 haziran ama test yapmayacağım negatif görmek üzüyor belirtimde yok hiç siz ne durumdasınız 😍
Ruzgarperisi GunesliGunler_ bat 18 haziran.bugun öylesine test yaptım.hicbisey yok..test almaya giderken yolda yururken tesadufen ayagimin altına baktım bi de ne göreyim emzik😂😅ne adet olacakmisim gibi hiss ediyorum nede hamilelikle ilgili bisey var.anlamadim gitti.buyuk ihtimal.adet olurum😒😡
GunesliGunler_ Telatabih kan verdim ancak verdiğim klinik sonucu yarın alabileceğimi söyledi. Bekliyorum :)
Homesweethome GunesliGunler_ ilk 5 dakika bile değil damlattim aydınlık bi odaya geldim baktim görünüyordu ama bilmiyorum sanki bu da kimyasal olacak gibi geliyor 4.Günü biraz daha net çıkmaz mı yaa🤷🏻♀️ bir de adetim hiç şaşmaz günü gününe olurum😌 sizden güzel haberler bekliyorum 👼
GunesliGunler_ Homesweethome inşallah birbirimize güzel haberler veririz 🌸🥰😊 bence kan verin en sağlıklısı o çünkü,idrar testleri İnsanı yanıltabiliyor