Aysu_CK Htckrdg Bende haşlama olarak tüketemiyorum aslında en faydalısı öyle😶 eskiden de yaz ayları pek yumurta tüketmeyi sevmezdim.yani menemen yaparak yiyiyorum canım bir tane yumurta kırıyorum içine zaten biber ve domatesin içinde kamufle oluyor 😊
Htckrdg Aysu_CK ay benim öylede midem bulanıyor ya 😒birde ben tiskindim mi birdaha asla yiyemiyorum normalde 3. 4. Tane yerim haşlanmış
cocukgelisimcianne_ Htckrdg bende tiksindim yumurtadan . Sonra tvde çılbır diye bişey gördüm suyun için yumurtayı kırıyorsun tarifleri var haşlanmış yumurta oluyor sonra üzerine yoğurt baharat öyle yedim bi süre hem yoğurt bastırmış oldu tadını
Age HappyMom sabahları 7:30 da kalkıyorum. Eşimle birlikte kaşar ve yumurtanın eksik olmadığı kahvaltımızı ediyoruz. Sonra ev işlerini hallediyorum saat 12 oluyor. Süt tuketemedigim için, meyve yiyorum bol. Sonra akşam yemeği icon çalışmaya başlıyorum. 3 de geri acıkıyorum. Genelde tost tüketiyirum o saatte de. Sonra yine meyve. Sonra hooop akşam oluyor. Akşam yemeği. Sonra uyumadan ilaç vitamin vs. Saat 10 yatağa kon. Ama gram uyku yok hanımlar. Dinleniyorum bol bol. Bu arada perşembe doğuma gidiyorum. Dualarınıza talibiz.. ❤❤❤❤
Ssmmra Age ya çok sevindim canım sen zor olanı atlatmissin bak doğumun gelmiş çatmış inşallah ağrısız sizisiz yavrunu kucağına alır kokusunu içine çekersin
Zeynepekr HappyMom 9 da uyanıyorum tiroid ilacımı içiyorum . Kahvaltıyı hazırlayana kadar zaman geçiyor 10 gibi kahvaltı . İki yumurtalı Kaşarlı omlet yapıyorum ayrıca labne beyaz peynir kaşar peynir salatalık domates zeytinyağlı avokado yiyorum ve tam buğday ekmeği çay bu fix kahavaltım ayrıca portakal istersem yiyorum sonrası ara öğün olarak devam ediyor yoğurt kuruyemiş meyve akşam yemeği şeklinde . Bazen bu rutinden sıkılsamda bebeğim için devam ediyorum.
Elmaveannesi HappyMom en erken 9 var ama ben 8 gibi kalkiyorum çalıştığım için. 9 da isyerinde sallama çay, domates, salatalik, beyaz peynir yada kaşar, siyah ve yesil zeytin, ceviz ve çiğ badem yaninda da 3 4 dilim tam tahilli yada kepekli ekmek :)
fetiye01durmaz Cansen buradaki çoğu yazılanlardan en düzensiz olarak beslenen benm sanırım bende hiç birsey yiyemiyorum kendimi zorluyorum ama bu seferde midem bulanıyor 😏
Hemdem HappyMom ben de en geç 8 de kalkıyorum iki tane sandviç yapıyorum çayla çay yoksa su ile çünkü sütten soğudum yumurtadan da aynı şekilde ara öğün elma Hurma kuruyemiş öğlen çorba yada salata tüketiyorum hamilelikte çoğu şeyden soğudum malesef balık tavuk gibi ama bol bol izgara kırmızı et tüketirim
Ssmmra Her sabah 9 da kalkar iki yumurta bir kaç tane köy peyniri ve kaşar 10 zeytin domates salatalık yerim kahvaltıdan bir saat sonra 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi icerim. Öğlen avakadolu yeşillik salatasi akşamüstü meyve akşamda ekmeksiz et yada tavuk yada sebze menüde ne varsa
Age Ssmmra âmin insallah. Eğer okuyan varsa, gebelikte iyi markaların kasarlarini tüketmek bebeğe iyi geliyor. Kilo olarak yani. Ve mutlaka çiğ kuruyemiş
Sahra1234 HappyMom Asla bir düzen yok yeni yeni oluyor 🙈 Sabah 6 da uyandıryor bazen tekmelerle acıkmış oluyorm gözüm kapalı dolabın önünde kaysı yiyorum su içiyorum vitamini alıp uyuyorum sonra 11 gibi kalkıp haşlanmış yumurta,peynir zeytin yeşillik domates salatalık ceviz portakal suyu kapanış yapıyorum ☺️ Sonra yine acıkıorum sonra yine meyve yiyorum sonra yine acıyorum bu kez ne bulduysam yiyorum akşam en son yemek iki öğün ve ara öğünler şeklinde besleniyorum 🙈