hulya_sncr47 11 de kalkıyorum yarim kızarmış yumurta bir dilim peynir br bardak cay iki dilim ekmek öğle içinde sevdiğim bişey varsa yerim yoksa akşam a kadar canım bişey çekerse yapıp yiyorum iştahım yok 13 haftalık 4 günlük hamileyim
Ozgsgr Makbule52 inşallah geçecek bugünlerde Allah inşallah hayırlısı ile sağ salim kucagimza almak nasip etsin bebisleri 🙏🌸
Ozgecetindag Pinkyellow valla canım tek doya doya içtiğim şey su bende ona doyamıyorum 5 lt yide bulabiliyor tükettiğim su ve bu seferde lavabodan cıkamıyorum su içmezssem hasta hissediyorum kendimi 2 lt dene günde zorla kendini yudum yudum iç
Pinkyellow Ozgecetindag aynen biara en fazla 1 buçuk a cikabildim tuvaletten çıkamadım 5 litrede beni öldü sanarlar evde heralde 😄
Badembebe HappyMom sabah 7:30 da uyanıyorum çalıştığım için ama hamileliğimin başından beri yumurta yiyemiyorum. Bazen peynir ekmek bazen poğaça, bazen karpuz peynir, bazen tost canım ne istiyorsa onu yiyorum hamilelikte iştahsızlık geldi onun için çok düzenli beslenemiyprum, aama bebeğim iyi çok şükür
bburcu Poyrazefenin_annesiii yumurtayı biraz sütle çırpıp kimyon karabiber tuz ekleyin. Ekmeğini arkalı önlü batırıp 1 kaşık yağda kızartın🧸 yumurta kokusu hiç olmuyor. Bazen yiyesim gelmiyor ama bu şekilde çözüyorum☺️
ozsim23 HappyMom çalıştığım için 7 de kalkıyorum 8. Buçuk gibi kahvaltı yapıyorum . O da işyerinde tabi . Klasik kahvaltı peynir zeytin domates salatalık ceviz ☺️
Nrgl_cntrk HappyMom sadece kaşar peynir domates salatalık ve zeytin yiyorum. Yiyebilirsem belki az bişey yumurta yerim. 11 12 arası uyanıyorum ama uyanınca da hep sersem gibiyim hiç bişey yapasım edesim olmuyor nedense ve birazda sinirlilik hali 🤷🏻♀️
seydacaglar 9 gibi uyanıyorum mutlaka 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates öğle vakti vitaminli bi çorba ceviz iç badem kiraz muz ya da erik süt içiyorum ardından akşam yemeği ve vitamin ilacı doktorum bana royal havyar yağı olan bi kapsül önerdi 2 günde bir onuniçiyorum
Hvvakpln Ben. Sabah 6 da kalkıyorum bir bardak ılık su içip bitane möcüğüm var onu sağmaya gidiyorum sonra gelir kahvaltı hazırlarım mis gibi köy kahvaltısı kümesten yumurtaları getiri haşlarım mis gibi köy ekmeğinde var peynir zeytin domates salatalık yeşil biber pekmez tanih yiyorum bunları yapana kadar 9.30 10 a gelmiş olur sonra evlerimi temizlerim hergün misgibi ara öğün olarkta karpuz yiyorum fazla acıkmadığımdan öğleye de hafif bi sebze yemeği yaparız
Zeyzeyka Hvvakpln ohhh hayat sana güzel canım vallahi kıskandım miis gibi en doğalından her şey inek sütüü 😋 bol bereketli olsun
Zeyzeyka HappyMom 8.30da kalkıyorum, 1buçuk haşlanmış yumurta,3 çeri domates,1 salatalık, 5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir yiyorum ve 1 bardak süt 🤤 eşime kahvaltı hazırlıyorum onunla kahvaltımı yapmış oluyorum erkenden güzel oluyor 💃🏻
Damla61 Makbule52 gececek canim ben de oyleydim. Yemeklerden esimden her kokudan ten kokusu herseyden tiksiniyordum. Gececek merak etme hamile oldugunu bile unutacaksin
Merph Çalıştığım için 8:30 da kalkıyorum uyku problemim var uyuyamıyorum pek hergün iki yumurta yemeğe özen gösteriyorum
Aayss HappyMom 35 teyim uykular düzensiz gece 2 yi 3 ü buluyor uykuya dalmam o da saatte bi uyanıyorum öyle olunca 10 gibi uyanıyorum. Kahvaltıdan tiksinmek üzereyim çayı açık içiyorum peynir yumurta zeytin ezmesi reçel yiyorum bazı öğünler
rabiass HappyMom saat 10 da uyanıyorum . Her sabah yediğim süt peynir zeytin domates. Asla başka bisii yiyemiyorum. Yediğim gibi geri çıkıyor çünkü. İnşallah bı an önce mide bulantım geçer çok zorlanıyorum çünkü . Sevdiğim hiç bisiiyi yiyemiyorum . 3 kilo vermişim. 8 haftaligim şu an 🤦
_mucizem_ HappyMom 2 yumurta az ekmek 1 adet havuç( limon sıkarak) 1 kalıp peynir 3 4 adet zeytin 1 bardak süt veya portakal suyu. Haftanın 2 günü tahin pekmez. 🤗