Dunya123 Miniginannesiiii1111 aynen çok iyi karşılaması uğurlaması :) siz sezeryan ücreti sordunuz mu
Mine_Nur123 turunculuanne canım bende çok duydum o doktoru farklı karakter deyince merak ettim nasıl yani sinirli birimi
turunculuanne Mine_Nur123 yok yok çok komik birisi sinirli değil😊 biraz rahat biriydi daha önceleri hastalarıyla rahat konuşur falan.. instada drhasanipek diye profili var bakabilirsin canım yakın zamanda açmıştı
Dunya123 Miniginannesiiii1111 ben sordum ama 1 ay falan oluyor fiatlar değişebilir dediler sezeryan 1400 normal 3600. Tek kişilik oda isterseniz 350 tl farkı var dediler.
busra2512 annesivebebek canım ben şu an Aydın dayım normal de Adana lıyım doğumu da kısmet olursa Adana da yapacam 25 temmuz da Adana ya gelecem ve artık bir doktor bulmam lazım bu doktoru da duymuştum o yüzden sorayım dedim. Doğum için fiyat öğrendin mi?
annesivebebek Yok canım doğum ücretini sormadım daha bu hafta cuma günü nasip olursa öğreneceğim fakat orada doğum yapan yakınlarım 1600 1700 civarı olduğunu söyledi
turunculuanne Bayanpanik kuzenin ne söyledi hakkında canım☺️ Bence iyi bi doktor sağolsun biz çok iyiliğini gördük annem de ben de.. eğer kuzenin vs de tavsiye ediyorsa 1 randevu alıp deneyebilirsin
Seherkaraca turunculuanne şuan bende hasan ipek e gidiyorum. Çok değişik Bi karakter :) başka bir doktora daha görünüp öyle karar vermek istedim
asyaninannesii Seherkaraca sevgi sarıdemir önerdiler cevremde 2 3 ksii oraya gidiyor memnunlar güler yüzlü dediler
Mine4 Seherkaraca Gökmen Bey’in kendi kliniği var. Her hastanede doğum yaptırıyor diye biliyorum. İnsanlar genelde Güzelyalı Hastanesini tercih ediyor. Kliniğinde muayene ücreti 150 TL. Rica ederim.