Blackkcat Feyzaerza açlık kaç çıktı canım,benim açlık 93 tokluk 199 çıkmıştı🤦🏻♀️75lik şeker yükleme sonucum bu
Duygum45 Feyzaerza benimde açlığım 81 1.saat 187 2. Saaat 124 cikti dahiliye yönlendirdi aç karna git dedi tekrar mı yükleme yapcaklar ki 😢
Feyzaerza Duygum45 yok tekrar yukleme yapmiyo sonucuna gore diyet veriyo yani diyetisyene yonlendiriyo o sana ne yiyip yemiceğini saati falan veriyo bide olcüm yapmanı istiyo ben şimdi dediklerine gore yiyorum olcume salı günü baslicam cuma sonuçlarimi göturcem insallah duzene girer🤲🏻🙄
pelu Eftuna bişeye stres yapmış olabilirsin yada yedikten sonra kendini yorduysan o zamanda yüksek çıkabiliyor.birden yükseldi diyince bunlar geldi aklıma..2 günde düşer mi diye sormuşsun,bence düşer ama ben doktor değilim sadece tahmin🙏🏻
Eftuna pelu bugun kontrole gittim cok sukur biraz sınırlara dusmus 3 hafta diyet yapalım bakalım bi dedi evet o gun cok kotu seyler gordum hastanede bıçaklanan gencecik bi oglan ölmüş ailesi ayildi bayildi bagris cagris birde doktorun moral bozucu konuşması ustune yuksek cikti strese ama suan cok iyi hiss ediyorum insallaj iğne ye gerek kalmayacak 🙇♂️🙇♂️
pelu Eftuna benimde bu hafta yükseldi çünkü yeme düzenim bozuldu ve 2 gün bişeye stres yaptım.şükür tekrar toparladım.geceleri geç saatte bişeyler atıştırma,10dan sonra bişey yeme yoksa sabah açlık yüksek çıkar, dikkat et bakalım biraz daha🙏🏻
Eftuna Bus0672 Bus0672 benim de aclik 112 tokluk 138 cikti aclik sınır 100 dedi biraz daha dikkat edersen dusecek dedi umarim hepimizin duser korkuyorum
Bus0672 Eftuna dikkat edince düşüyor canım açlıkta sıkıntı varsa akşam tükettiğin şeylerden olabilir dikkat et inşallah düşer
Eftuna Bus0672 inşallah canim biraz da stresten oluyo du galiba aksam 8 de 1 meyve 1 su br süt iciyorum sadece o saatten sonra su dışında birsey tüketmiyorum allqh büyük inşallah duser
Eftuna Aclik baya dustu çok şükür 88 lerde tokluk da 110 120 arasi iyi gidiyor diyor bakalım dahiliye doktoru inşallah 47 gun kaldi o zamana kadar idare eder se ilacsiz ignesiz super olur 🙏🙏