Melike145334 Tugce14 3.oğlum yolda nasipse gönlümden kız gecıyordu eğer bir kızım olsaydı Eylül Mina koyacaktım sizede fıkır olsun l
Sevendays Tugce14 ikisi ayri ayri guzel ama birlikte ben pek begenemedim herkesin kendi fikri begenisi ama kizim olsaydi ismini Erva koyardim
Rukenzahra 28 haftalik hamileyim ve benimde bir kizim olucak inshallah isminide Alin Zahra dusunuyoruz
Tugce14 Sevendays daha nettlestirmedim canım liya hoşuma gidiyor ben başına isim arıyorum güzel uyumlu :))
Tugce14 Hurmuz16 güzel canım bizde çok kararsız mira düşünüyoduk ben Asel mira diye bulabildim Mira’nın yanına bulmak zor çünkü ama daha net değil :))
Hurmuz16 Tugce14 evet canım miranın yanına isim bulmak biraz zor ama ne hoşuma giderse onu koy tabikide 😊🥰
GENCOBGM Kızmayın ama fikir amaclı söylüyorum LIYA bana çok anlamsız isim olarak geliyor ayrıca anlamı nedir
Tugceecikk Tugce14 bende kızım olsa masal liya koyucaktım 😊bence vazgecme canım çok güzel zarif isimler herkesin bir yorumu var isim konusunda sen içine sinen ismi koymalısın yoksa herkes kendi bğendiği ismi söylüyor
melis_duru Tugce14 masal çok güzel, eşimle sevgiliyken hep masal koyucaz derdik, ama liya bence güzel değil