Minnak35 Kizlar bacaklarima cok fazla kramp giriyor ve iki gundurde etkisi sol bacagimda kaldi bacagimi kaldirqmiyorum resmen sizliyor ve tas gbi neden olyuor
aselberen Minnak35 Malesef aynı durumu bende yaşıyorum Kramp sonrası iki üç gün ağrıyı bacağımda hissediyorum Magnezyum desteği almamız gerekiyor sanırım Allah kolaylık versin hepimize 😊
zglpmb Minnak35 bende resmen yürüyemicek durumdaydım. 25. Haftalarımdı sanırım magnimore plus diye bir magmezyuma başaldım şuan 35 haftamdayım maşallah sıfır ağrı sızı, her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum, kendi evimin işide cabası.
zehrakisaoglu Minnak35 çok Geçmiş olsun canım benim ağrı kesici krem sürebilirsin doktoruna söyleyip 🙏🏻 bende de oluyordu halada oluyor krem sürünce geçiyor elhamdülillah 😊😊
Minnak35 zglpmb 25. haftadayiz daha baya var desene evimin isinden yurumeye zaman yok cubki yavas yavas yapinca
zglpmb Minnak35 ilaç 5 günde işe yaradı canım 10 hafta sürmedi ağrı. Şuan daha da ağırlaşmış olmama rağmen ağrım yok onu demek istedim önceki yazımda
Minnak35 zehrakisaoglu tesekkür ederim sanada gecmis olsun ne guzel rahatladiysan🌸 ayagimi kaldirqmiyorum sanki her an kramp yenifen gelcek 🙄
Minnak35 zglpmb canim bende zaten magnezyum eksikligi oldugunu demistk doktor ve bayadir kullaniyorum yaklasik 3 ay dir filan ama banamisin demiyor artik bacagim kangren olcak korkusu var bacagimin arkasinda bir damar var yemyesil ve baya kalin disa vermis kendisini cok belli ediyor sert
zehrakisaoglu Minnak35 Ben teşekkür ederim 😍Çok Geçmiş olsun canım benim 😔 Rabbim Şafi İsmi İle Tez Zamanda Şifanı Versin 🤰🏻🙏🏻❤