Esraa16 Happybsrn ebru ablada daha değil dedi kafam karıştı niye o zaman siliklessin ki o kadar koyuyken bi anda
Esraa16 Birgebenin günlüğü sayfasına ebru ablaya attım yumurtlama değil dedi köyü olanda buraya attım kızlar yumurtlama demişti ama ebru ablada daha değil dedi diğeri ise ertesi gün yumurtlama değilse niye çizgi siliklesmeye başladı bugünkü de silikti
Esraa16 Happybsrn değerlendirmez olur muyum hiç 😂😂1 haftadır yumurtluyorum 😀😀😀🤭🤭 devam ediyorum teste git gide siliklesiyor
Minnak20 Bende ovilasyon testi ile hamile kaldım bence çatlama olmuş eğer o silikleşme bugüne aitse bence değerlendir bugünü
Esraa16 Minnak20 o test dune aitti canım yumurtlamayı perşembe günü gördüm 3 gün boyunca değerlendirdim
Minnak20 Ben ilk ovilasyon testi ile hamile kaldım ama maalesef boş gebelik geçirdim kürtaj oldum sonrasında 3. Ay yine ovilasyonla hamile kaldım şimdi 28+4 haftalık olduk şükür 🙏 sabır lazım rahat ol inşallah rabbim nasip eder
Esraa16 Minnak20 amin inşallah Allah ım sağlıklı bi skeilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ilk hamileliğimi kendi kendine oldu düşünmüyorduk hamile kaldım stressiz olduğu için galina oda 19 haftalık olduğunuzda mecburi kurtaj oldum şubatta o yüzden biran önce olsun istiyoruz ondan çok kafaya takıyoruz
Minnak20 İşte kafana takma oluruna bırak stres çok etkiliyor hem seni hem eşini rabbim nasip edecekse zamanını bilir 🙏
Esraa16 ecembugra53 inşallah ya aslında şimdiye kadar stresli değildim o yumurtlamayı gördükten sonra bi heycan bi stres oldu sanki 🙂
Bus_ak18 Bus_ak18 hah alttakini görmemişim üstteki yumurtlama alttaki çatlamış onuda değerlendirmişsindir inşallah😊
Esraa16 Bus_ak18 değerlendirdim canım 3 gün boyunca işte ebru abla kafami karıştırdı mesela bide o yumurtlama testini yaptığında su içmiştim 15 20 dk öncesi unutmuştum belki o yüzden o kadar net çıkmamıştır diye düşündüm belki testle alakalıdir