SilaTR #1 Adetime 5-6 gun var kasiklarimda ağrı var başım döner bir tuhaf telefonun ekranına bakarken gözlerim agriyor birde ishal oluyorum benzer durum yasayan var mi?
bir_pasa_annesi SilaTR sürekli uyku halim vardı gögüs lerim agrıyodu yeme isteği vardı bayılacak gibi terliyordum bel ve kasık ağrım vardı akıntı artmıstı 1 hafta kala bunlar vardı bende
ftmgl24 SilaTR Kasıklarımda çok ağrı olmuştu. Ayaktayken böyle bayılıcak gibi bir his sanki her an regl olucakmış gibi birşeydi sürekli bi uyku ve baygınlık yapmıştı sonra öğrendik ki minik geliyormuş 😇
MrvDmrkr Korunmayı bıraktıktan 1 hafta sonra aşırı terleyerek uyandım iki gece üstüste. Şüphelendim ama cıkmamıştı adetime 1 hafta kala öğrendim. Döllenme gerçekleşmiş o akşamlarda meğer 😬
SilaTR MrvDmrkr hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende adetten 8 gun once hcg 2.62 cikti simdide adet sancısı gibi bir agri var şüpheleniyorum
SilaTR Hase_nan adet sancisina benzer bir agrim var adetim yaklaşınca bu kadar erken ağrımazdı supleniyorum🤔😊
SilaTR ftmgl24 deryaayucee Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kızlar çok seviniyorum sizin adınıza 😍😍
deryaayucee Benim de normalde adetten 1-2 gün önce ağrı olurdu. Ama bu sefer 1 hafta öncesinde sık sık olmaya başladı. Ayrıca çok sıcaklamaya da başlamıştım.
Zehra1905 SilaTR ben çok aşırı duygusallık yaşadım, sürekli uyudum dermansızlik halsizlik vardı bi anda terleyip sonra üşüyodum basım dönüyodu 😊😊
Caglanuroney SilaTR benim adetten 10 gün önce adet sancıları başladı karın bel ağrısı ama daha önce hiç böyle olmazdı bide göğüs ağrım çok vardı dokunmasam bile aciyodu adet 2 gun geçtikten sonra öğrendim hamile olduğumu
SilaTR Caglanuroney Ilk defa seviniyorum karnımın agrimasina 😂😂😂 Rabbin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Caglanuroney SilaTR amin canım inşallah Allah sana da nasip etmiştir hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🙏☺️
SilaTR Melekkk34 benimde silik pozitif çıkmıştı kan değerim 2.62 çıktı emin olamıyorum senin kaçtı canım 8 gün kala kan değerin?
Melekkk34 SilaTR ben hemen gitmedim 😁 gutdigimde de 6 haftalık 882 civarı biseydi doktor tahmini 6 haftalık dedi ve sağlık ocağına kan vermiştim
Melekkk34 SilaTR Bazi hayat şartlarından dolayı çalışmak zorunda kaldım 5 buçuk ay o yüzden geç vere bildim 🙂